Dagbog fra Milanos modeuge (part I)

Modeugen i Milano er i fuld gang og chefredaktør Rikke Christensen og assisterende moderedaktør Anne Mønsted har set alt fra sexet python hos Gucci til elegante og brugbare frakker hos MaxMara

© costume.dk
1 / 23
© costume.dk
2 / 23

Chefredaktør Rikke Christensen få minutter inden Gucci showet. Her i Acne frakke, Acne læderbukser, Chanel støvler og Celine taske.

© Style.com
3 / 23

Gucci holdt traditionen tro deres show på Piazza Oberdan og det var en sand fornøjelse at se den ene smukke model efter den anden komme ud på podiet i kropsnære kjoler, sexede dominatrix sæt og frakker med de fineste applikationer.

Costumes yndlingssæt er uden tvivl den raffinerede buksedragt med blonde og det ekstravagante sæt i python.

© costume.dk
4 / 23

Der var fyldt med presse og indkøbere fra hele verden og det var en meget begejsteret flok der klappede af den højgravide designer Frida Giannini.

© costume.dk
5 / 23

Stylist Elisa Nalin i lille Per tophue, chunky strik og et par høje stilletter. Et meget farverigt og opsigtsvækkende outfit.

© costume.dk
6 / 23

Anna dello Russo i Saint Laurent outfit - vi elsker det!

© costume.dk
7 / 23

Designeren Matthew Williamson og det britiske strikmærke Ballantyne havde inviteret til cocktails hos italienske Corso Como.

© costume.dk
8 / 23

De grafiske, mønstrede striktøjer, som de to har kreeret - stilikonet Poppy Delevigne er stor fan.

© costume.dk
9 / 23

Assisterende moderedaktør Anne Mønsted i jakke fra Isabel Marant, bluse, nederdel og støvler fra Zara, halstørklæde fra Yves Saint Laurent og net fra Celine.

© costume.dk
10 / 23

MaxMara var først på showplanen torsdag morgen og Carine Roitfeld var selvfølgelig også inviteret.

© costume.dk
11 / 23

Tophuer er et hit i Milano.

© costume.dk
12 / 23

Skuespilleren Hailee Steinfeld fra filmen True Grit sad på første række til MaxMara showet - iført MaxMara fra top til tå.

© Style.com
13 / 23

Camel var hitfarven hos det italienske modehus og efter at have set de brugbare og virkelig flotte frakker, forstår vi det godt.

© Style.com
14 / 23

MaxMara er kendt for deres overtøj og der blev også vist frakker i sorte og grå nuancer. Modellerne bar alle sneakers, hvilket gav den perfekte kontrast til frakkerne. Det er en af deres bedste kollektioner i lang tid og vi har allerede udvalgt vores favoritter til alle ugens syv dage.

© costume.dk
15 / 23

Anne, Costumes eget stilikon, fotograferet ude foran MaxMara. Iført frakke fra Marni, sweater fra Reiss og taske fra YSL.

© costume.dk
16 / 23

Forfrosne modeller efter showet.

© Style.com
17 / 23

Crazy punk hos Fendi - Karl Lagerfeld (designer fra Fendi) har været inspireret af 70´erne. De sporty cocoon bukser må gerne komme hjem til os og bo.

© costume.dk
18 / 23

Fint farveunivers på en af Milanos fashionistaer.

© Style.com
19 / 23

Just Cavalli bød på masser af print, strik og volumiøse ærmer. Modellerne havde smokey eyes og masser af bølger i håret.

© Reuters
20 / 23

Der var drama hos Just Cavalli, da en dyreentusiast sprang op på scenen.

© costume.dk
21 / 23

Monokromt mønster og Celines vidunderlige Boston bag.

© Style.com
22 / 23

Pradas lille lukkede show bød på en meget kvindelig kollektion med vide skørter, brede bælter i taljen og spadseredragter - mange af dem med iøjenfaldende tern.

© Style.com
23 / 23

Stylingen gjorde at 50´er stilen kom til at emme af sex, idet Miuccia Prada havde valgt at lade stropperne falde skødesløst ned på modellernes skuldre og havde knappet toppe og skjorter godt op ved barmen.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev