Munthe ss19
© Luka Roné

Få looket fra Munthe-showet

Fyldige læber, lækkert hår og et ansigt med masser af glød. Makeupartist Nicci Welsh guider til at genskabe Munthes glamourøse look

13. august 2018 af Marie Alkestrup

Den københavnske modeuge præsenterede nye tendenser inden for både mode og makeup. Sidstnævnte har Costumes skønhedsredaktør, Marie Alkestrup, set nærmere på ved Munthes SS19-show, hvor Key hår- og makeupartist Nicci Welsh delte ud af brugbare beautytips, som nemt kan kopieres derhjemme. 

Psst ... Se Costumes modeuge i outfits her

Freja Beha Erichsen var den store stjerne på Munthes catwalk. 

© Luka Roné

Glød og glamour

Til Munthes show havde Nicci Welsh skabt et glamourøst aftenlook inspireret af en festlig aften på Ibiza.

Derfor blev der lagt en varm terracottafarvet øjenskygge på alle modeller, hvilket gav hele ansigtet en smuk glød, som blev forstærket af ferskenfarvet blush på kinderne. Begge dele er meget simpelt, men giver straks glød og liv til ansigtet. Du kan med fordel kopiere tippet her i sensommeren, når den sidste kulør skal fremhæves.

Smukke Julier Bugge backstage til Munthe SS19.

© Marie Alkestrup

Fyldige læber

Nicci Welsh afsluttede makeuplooket ved at få modellernes læber til at syne mere fyldige. Hemmeligheden bag er at finde en læbestift, hvis nuance matcher din egen naturlige læbefarve, således bliver læberne markerede og fremstår fyldigere. 

Til Munthes show blev læbestiften Whirl fra Mac lagt på alle modeller, fordi den har en farve, som er meget nær de flestes egen læbefarve. 

Munthes modellers hår var stylet naturligt med en smule fald. 

© Luka Roné

Fremtidens hår

Nicci Welsh havde valgt at style modellernes hår i en midterskilning med en anelse fald for et naturligt, men lækkert look. Beautyeksperten påpegede desuden, at hvis du kun skal gå efter ét produkt til håret denne sæson, bør du vælge Oribes spray Après beach. Den giver bevægelse i håret uden at gøre det mat, hvilket passer ind i de næste sæsoners store hårtendenser, hvor vi vil se langt mindre til tørshampoo og mat hår til fordel for blanke og velplejede lokker.

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste