Guide til snoet knold som hos By Malene Birger

Costume var med backstage hos By Malene Birger under CPHFW. Se her, hvordan du selv styler den smukke og feminine knold fra catwalken

© Elisabeth Eibye
1 / 3

I torsdags, under den københavnske modeuge, var Costume forbi By Malene Birger-showet. På catwalken blev vi præsenteret for smukke suits, blød pels, feminine styles, men med en et maskulint og rent snit. Toni&Guy stod for hårlooket til showet, hvor lead stylist Joekim Nielsen stylede en feminin og sofistikeret snoet knold på modellerne. Kig med her og se trin for trin, hvordan du nemt selv kan lave frisuren derhjemme.

Sådan styler du den snoede knold © Elisabeth Eibye
2 / 3

Sådan styler du den snoede knold

1 / Massér en passende mængde varmebeskyttende creme i længderne og spidserne i håndklædetørt hår. Børst håret for bedre at fordele produktet.

2 / Lav en sideskilning og føntør håret, mens du bruger en børste.

3 / Friser håret tilbage og saml det midt i nakken. Sørg for at håret er ordnet, glat og pænt, inden du samler det med et hårelastik.

4 / Brug både en god hårspray og hårnåle til at sikre, at håret har fået en glat overflade.

5 / Brug efterfølgende et stylingjern på hestehalen. For at skabe naturlige bølger i håret, kan du med fordel dreje stylingjernet forsigtigt rundt, mens du kører det ned ad.

6 / Twist hestehalen fra ende til anden og afslut med at lave en knold.

7 / Placer knolden oven på hårelastikket og fastgør med hårnåle.

8 / Fixer looket ved at bruge endnu en gang hårrspray og eventuelt hårnåle.

© Elisabeth Eibye
3 / 3
Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev