Modeuge: Favoritter fra onsdag

Onsdag var den store showdag. Se her det bedste fra blandt andre Designers Remix, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birger

© costume.dk
1 / 20
Munthe
2 / 20

Munthe

Modeugens dag 2 starter med skøn morgenmad hos Munthe efterfulgt af en præsentation af spring summer 2015 kollektionen. Istedet for et konventionelt show, valgte Naja Munthe at præsentere kollektionen i en intim atmosfære med små tableuer. Kollektionen er inspireret af Mellemøsten og inspirationen til printet er hentet fra gamle fliser, gulve og paneler. Bløde silhuetter og florlette materialer møder mere fittede styles og råt læder. Farvepaletten er blød med bleg gul, støvet blå og creme tilsat sort og midnatsblå.

Mark Tan © Copenhagen Fashion Week
3 / 20

Mark Tan

Mark Tan var inspireret af ikoner fra de tidlige 70’ere, som Debbie Harry og Rachel Whiteread’s kunst. Lange slanke silhuetter kombineret med bløde skuldre og høje taljer, lyse farver og fed silke, skabte en smuk, feminin kollektion.

Redaktionen
4 / 20

Redaktionen

Team Costume - fra venstre: assisterende moderedaktør Thora, moderedaktør Maiken, webredaktør Trine og chefredaktør Rikke.

Ganni © Copenhagen Fashion Week
5 / 20

Ganni

Vores invitation sagde Centre Court. Ganni inviterede til show på Simon Spies' gamle tennisbane på Best Western Mercur Hotel på Vesterbro og præsenterede dagens mest gennemførte show. Fantastiske Eniko Mihalik åbnede showet til lyden af Faith No More, efterfulgt af en parade af nogle af Danmarks bedste modeller som Caroline Brasch, Emma Oak, Kirstin Liljegren og Juliane Grüner. Der blev serveret popcorn og vodka slush ice, og i vores goodie bag lå et Ganni tennis svedarmbånd og pandebånd. Kollektionen indeholdte selvsagt masser af hvid, grøn og blå kombineret i en sporty silhuet. Game on.

Ganni
6 / 20

Ganni

Modellerne hos Ganni havde kun én indgang hver, hvilket betød et fantastisk lineup til sidst. Costume drømmer allerede om at hoppe i de grønne læderbukser, Caroline Brasch bar.

Baum und Pferdgarten © Copenhagen Fashion Week
7 / 20

Baum und Pferdgarten

Striber, tern, print, elektrisk blå og blomster. Baum und Pferdgarten levede op til vores forventninger med en sporty og feminin kollektion, der var et miks af boxy silhuetter og sexede korte kjoler og miniskirts.

Oh Land
8 / 20

Oh Land

Foran Baum und Pferdgartens showlocation mødte vi smukke Oh Land iført Baum und Pferdgarten.

Mads Nørgaard © Copenhage Fashion Week
9 / 20

Mads Nørgaard

Med inspiration i klassisk musik og præcisionen i de dragter, som racerkørere har på, skød Nørgaardshowet i gang. Det hele syntes let, optimistisk og nyt.

Kollektionen var sporty med lette kjoler, boyfriend jeans og track skirts stylet med mere skræddersyede elementer. Silhuetten var atletisk med volumen på kjoler og bluser. Farvepaletten var simpel og holdt i sort, hvid, blå denim og hvid.

Mads Nørgaard
10 / 20

Mads Nørgaard

Mr. Nørgaard takker af efter et vellykket show.

Frontrow
11 / 20

Frontrow

Stylist Alexander Carl sammen med Camille (camilleovertherainbow.com) og Pernille Teisbæk (lookdepernille.com).

Sneakers on the catwalk
12 / 20

Sneakers on the catwalk

Mads Nørgaard havde givet modellerne lyseblå Reebok sneakers på.

Frederikke Brasch
13 / 20

Frederikke Brasch

Inden Designers Remix showet gik i gang mødte vi Frederikke Brasch. Hun glædede sig til at se sin søster (Caroline) og veninde (Enikő) gå showet.

Frederikke har en kjole på fra Stine Goyas pre spring 2015 kollektion, der lander i butikkerne til november og kommer til at koste 2.000 kroner.

Designers Remix © Copenhagen Fashion Week
14 / 20

Designers Remix

Endnu en smuk kollektion fra Charlotte Eskildsens hånd. Alle modeller bar tørklæde på hovedet, hvilket gav kollektionen et old school sygeplejerske eller kone-vibe, der stod i kontrast til de florlette kjoler, kridhvide items og rå snørresandaler. Det var vaskekone mødte moderne urban girl - and it worked.

Caroline Brasch
15 / 20

Caroline Brasch

Den danske topmodel er snart vant til at gå shows som Chanel, Valentino, Diane Von Furstenberg, Tommy Hilfiger, Rag and Bone Alexander Wang og Victoria's Secret (bare for at nævne nogle få). Derfor er det også dejligt at se hende til den danske modeuge.

Designers Remix finale
16 / 20

Designers Remix finale

Modellerne Enikő Mihalik (tv.) og Caroline Brasch (th.) sammen med designer Charlotte Eskildsen.

Bruuns Bazaar © Copenhagen Fashion Week
17 / 20

Bruuns Bazaar

Kollektionen fra Bruuns Bazaar var et miks af sofistikerede lag på lag-look, elegance, lethed og mere løstsiddende maskuline snit i tunge materialer. Rundskårede shorts og linned vævet som denim stod sammen med hudfarvede ruskindsleggings og items, der omfavnede et nøgent look. Alt sammen forenet af en skøn og simpel farvepalette med det nude og sorte som den røde tråd.

Bruuns Bazaar
18 / 20

Bruuns Bazaar

Lene Borggaard, chefdesigner for Bruuns Bazaar, bliver hyldet efter showet med stående klapsalver.

Spisetid
19 / 20

Spisetid

Mellem shows fik vi tid til at spise fish 'n' chips på papirøen.

By Malene Birger © Copenhagen Fashion Week
20 / 20

By Malene Birger

Med referencer til historien omkring Native America viste Christina Exsteen sin anden kollektion som chefdesigner for By Malene Birger. Luksuriøs silke, chunky strik, frynser og gennemsigtig organza med påsmykning mikses med blødt læder. Silhuetten var skarp og skræddersyet og kollektionen holdt i hvidt og neutrale farver.

Det er svært at vælge en favorit fra kollektionen, men vi skal helt sikkert have noget med frynser og var især vilde med den lange kjole, som ses helt til højre.

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev