Pat og Sissi fra Outofuseberlin åbner en pop-up i FRAMA under modeugen

Den seje vintage-duo Pat og Sissi fra Outofuseberlin har i samarbejde med FRAMA skabt en smuk pop-up med et kurateret udvalg af vintage-guld. Få et smugkig ind i forretningen her.

"Vi indledte vores tur med vores 40 år gamle Mercedes i de stille morgentimer i Bavaria, for at vores tur til København kunne blive virkelig hyggelig. Danmark spreder glæde og frihed. Efter en 10-timers køretur tog vi færgen fra den nordligste del af Tyskland til Danmark. Kort tid efter vi landede i solrige København."

"Det var virkelig udfordrende at fragte alle vores vintage-skatte, som hovedsageligt er kurateret til vores Vintage Marked med FRAMA, i vores bil. Vi brugte hele søndagen på at forberede og pakke hver eneste lille ting"

"At arbejde med FRAMA omkring det her projekt har bragt en masse lethed og tillid undervejs. Vi deler passionen for langtidsholdbart design og en langsommere og opmærksom livsstil. FRAMA har skabt et sted med sin helt egen magi og naturlighed, hvilket giver os og vores vintage pieces en særlig mulighed. Vi er utroligt glade for at åbne dørene til vores Vintage Marked i dag, så vi kan dele vores kærlighed til antik skønhed med københavnerne."

Adresse:
FRAMA Space
Fredericiagade, 57a
København, 1310

Åbningstider:
10.00-17.00