Pink pels og rockerchicks: De bedste shows fra MFW

Giv din dag lidt kulør med de bedste kollektioner fra modeugen i Milano – de italienske designere er nemlig alt andet end farveforskrækkede

© Gucci / Moschino
1 / 5

Modeugen i Milano er netop veloverstået. Vi har fulgt med fra sidelinjen med ugens bedste streetstyle, der bød på Gucci en masse, og nu er det tid til at samle op på de allerbedste shows.

Scroll ned, og få en farverig vitaminindsprøjtning fra de italienske designeres vilde kollektioner.

Gucci © Gucci
2 / 5

Gucci

Alessandro Michelle fortsatte ned ad samme romantiske sti, som har præget hans überpopulære arbejde for Gucci.

De drømmende blomstermønstre, festlige farver og broderier levede videre i en smuk og alsidig kollektion, der igen var tilføjet et nørdet islæt med store briller.

Prada © Prada
3 / 5

Prada

Miuccia Pradas kollektion var en potpourri af feminine temaer, fra det traditionelle korset brugt som bælte til den befriende sommerkjole.

Kollektionen fremstod som et ordnet kaos, hvor detaljer og accessories var i front – og jo flere items, der kunne være på en model, desto bedre.

Marni © Marni
4 / 5

Marni

Modehusets AW16-kollektion var en perfekt demonstration af deres kunstneriske signatur med overdrevne proportioner, grafiske prints, voluminøse, men feminine silhuetter og en markant brug af klare farver.

Moschino © Moschino
5 / 5

Moschino

Moschino har allerede vundet megen omtale, takket være chefdesigner Jeremy Scotts cigaret-capsule, men hovedkollektionen fortjener også at blive nævnt, om end den var noget mindre kontroversiel.

Kontrasterne mødtes i Moschinos AW16, som præsenterede et gallatema i kombination med stramme lædersilhuetter.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!

Mere om Modeuge? Få Costumes nyhedsbrev