© Pat & Sissi

Vintageeksperterne: Denne styling fra københavns modeuge var vi vilde med

Kom med de tyske vintageeksperter og influenter, Pat Scherzer og Sissi Pohle, til modeuge i København. Stjæl deres bedste tips til styling, og se, hvor de finder deres bedste vintagefund i Danmark

Åbningen af vores vintage marked i FRAMA
"Efter måneders forberedelse, kom dagen vi havde ventet på. Mandag trådte de første besøgende allerede ind i det sandfarvede, lysfyldte FRAMA-rum en time før den officielle åbning. Vi har fyldt rummet med vintageskatte, som vi fandt på vores seneste rejser gennem Italien og Frankrig. En håndplukket, kurateret blanding af sølvtøj og vintage lervaser, arbejdsjakker og high fashion."

"Vi mødte så mange dejlige mennesker fra vores samfund, som var rejst fra Asien og USA, at vi næsten var i en trance af venskab og kærlighed. Den smukkeste oplevelse er, når vores vintageskatte får en ny ejer, der ser de forskellige skatte som noget særligt og forbinder dem med en rejse eller et eventyr. I slutningen af ugen var vi næsten udsolgt, og vores hjerter var fulde af kærlighed."

Modeuge
"Vores højdepunkter på modeugen var begrænset til de shows og begivenheder, vi fik lov til at besøge efter vores åbningstid. Vi nød virkelig at fordybe os i den farverige verden på Copenhagen Fashion Week og blev inspireret af danskernes livsglæde."

Baum und Pferdgarten
"Showet var legendarisk og rebelsk på samme tid – lige som livet er. Knælange, blødt faldende palliet nederdele blandet med en blød cardigan - sammen med sorte strømper og loafers. Et look, som vi holdt meget af, og som Sissi elsker at have på."

"Placeringen foran Baum und Pferdgartens hovedkvarter blev forvandlet til en anden verden - en elegant tidsrejse gennem gadens arkitektur og de omkringliggende bygninger parret med de brutale og massive stengenstande, der nærmest hører omgivelserne til igen gennem deres farvedesign."

MKD Show
"Dette års show bød på perleformede sorte tørklæder, elegante silhuetter og kontrasten af fine stoffer og delikate materialer. Vores højdepunkt i showet var Lucas Lynggaard Tonnesen, som selv gik i showet og er blevet ven af Outofuseberlin i de seneste år. Han var også gæst i vores aperitivo, hvor vi igen kunne snakke om ugen og udsendelserne."

En hyggelig middag med Kinraden
"Takket være Christian Hansen, som bragte os sammen til denne lille hyggelige middag med interessante mennesker, tilbragte vi en aften fyldt med snak, høj latter og yderst lækker mad. Gården til det danske smykkefirma er en lille gul drøm, der ikke virker større end et par kvadratmeter."

"Vi kan ikke huske, at vi nogensinde er blevet inviteret til en så personlig og hyggelig aften af et brand. Kinradens smykker er lavet af de fineste materialer, og vores højdepunkt er de dråbeformede øreringe, som virker tunge, men faktisk er behagelige at have på øret."

En aften med venner for at fejre outofuseberlin og FRAMA
"For at fejre dette særlige øjeblik sammen med vores venner og dem, der har støttet os, inviterede vi dem til en lille aperitvo i FRAMA-rummet. Vi åbnede et par flasker mousserende vin fra vores ven Ilmbacher Hof, som har en smuk vingård lukket, hvor vi bor i vores hjemby."

"Vi dækkede vores bil med hvid dug - bagsiden af bilen blev brugt som bord, ligesom i en lille bistro, meget ukompliceret og hyggeligt."

Roadtrip og vintagejagt
"Vores sahara-gule Mercedes er 40 år gammel og tager os stadig med overalt i Europa. Denne gang gik turen til Danmark og tog 12 lange timer inklusive færgen og dansk filterkaffe. Pat er chaufføren, og Sissi ser hvert eneste problem, et godt team."

"Efter en meget vellykket uge blev vores bil meget lettet af salget, så lige efter Vintage Market gik vi på udkig efter nye skatte i Danmark igen. Fra København tog vi til Rørvig og med færge til Tisvilde."

"Danskerne har en meget tidløs og elegant smag, når det kommer til indretning. Kører du ud af København ud på landet, er der talrige private loppemarkeder på hvert gadehjørne samt vintagehaller med 3000 kvm. Det er et sandt eventyr at kunne renovere disse skatte og sætte dem til salg igen."