© Helmstedt x Maanesten

Nu kan du få fingrene i catwalk-kollektionen fra Maanesten og Helmstedt

Maanesten og Helmstedt har været på en inspirerende rumrejse og er gået sammen om at kreere en helt unik smykkekollektion, som udspringer fra en række showpieces, der blev anvendt, da Helmstedt præsenterede deres AW23-kollektion til modeugen i København.

Et nyt samarbejde lander snart i gaderne efter en lang rejse helt ude fra det ydre rum. Der er tale om det København-baserede brand Helmstedt, som sammen med Maanesten har skabt en limited smykkekollektion bestående af otte forskellige smykker.

Kollektionen udspringer af en delt kærlighed til spiritualitet samt fascination af universets uendelighed og kreative energi. Denne fælles betagelse resulterede i første omgang i kreationen af showpieces til Helmstedts AW23-kollektion. Efterfølgende har det vellykkede samarbejde udviklet sig til en smuk smykkekollektion bestående af otte forskellige smykker, som du kan se herunder.

Kollektionen er bygget op af alienhoveder, farvede ædelsten, søstjerner, måner samt andre elementer inspireret af universet – alt sammen med Maanestens organiske signaturformer og overflader. Alle smykker er lavet i sterlingsølv belagt med 18K guld sammen med blandt andet ferskvandsperler, amethyst og agate.

Priserne spænder fra 350-1.700 kroner, og kollektionen vil være tilgængelig i Maanestens butikker samt på deres webshop, når den lanceres 13. maj. Hvis du er blevet lun på kollektionen, kan du allerede i morgen (11. maj) få et smugkig, hvis du tager forbi Maanestens butik i Pilestræde i København. Her vil de originale showpieces fra AW23-kollektionen være udstillet i butikken sammen med visuelle effekter fra showet og en showpiece-kjole af Helmstedt. Udstillingen vandrer videre til Aalborg fra 19. maj, Aarhus fra 25. maj og Odense fra 1.-4. juni.