Q&A: Få trendtips fra en luksusindkøber

En indkøber fra Net-a-porter.com fortæller om efterårets trends, et eksklusivt samarbejde og hvordan man køber ind til verdens førende luksusshop

Med mærker som Gucci, Chloé, Balmain og Balenciaga er Net-a-porter.com en af verdens førende webshops indenfor luksusvarer.

Samtidig lancerer Net-a-porter.com løbende eksklusive samarbejder, og nu har et nyt set dagens lys: Mary-Kate og Ashley Olsens brand, Elizabeth and James, har designet en sweater med fjer specielt til webshoppen.

Psst ... Shop de 50 bedste fund fra sæsonen her

Costume.dk benytter anledningen til at tage en snak med en af luksuswebshoppens indkøbere, Linda Ayepe, som her fortæller om det nye samarbejde, de vigtigste AW15-trends og hvad hun kigger efter, når hun køber ind.

Bluse, Elizabeth and James hos Net-a-porter.com ca. 3.955 kr.

HVORFOR PASSER ELIZABETH AND JAMES TIL NET-A-PORTER.COM?

"Mærkets kombination af moderne, diskret og feminin passer godt til vores kunder. Kollektionerne ekkoer af Mary-Kate og Ashley Olsens formidable stil, men kan samtidig erhverves til en overkommelig pris."

FJER ER ET VOVET VALG. HVORDAN TROR DU, NET-A-PORTERS KUNDER VIL TAGE IMOD DET NYE DESIGN?

“Jeg synes, ​​blandingen af den overdimensionerede, afslappede stil sammen med de tonede fjer, gør sweateren til den perfekte kombination af afslappet og chik. Det er et design, som er velegnet til at gå fra dag til aften, og jeg vil selv bære den med bukser med vidde ben eller et pencilskirt på kontoret, og blot tilføje hæle og statement smykker til om aftenen."

HVAD KIGGER DU EFTER, NÅR DU KØBER IND TIL NET-A-PORTER?

“Vi kigger altid først på den globale Net-a-porter-kvinde, da vi ønsker at give hende det bedste udvalg af stilarter, der er relevante uanset sæsonen. Jeg kigger også altid efter mærker, som laver tøj af høj kvalitet – det er essentielt for mig, at materialerne og finishen er spot on."

Mary-Kate, Ashley og deres knap så lille lillesøster, Elizabeth

HVAD ER EN MUSTHAVE TIL EFTERÅRET I ENHVER KVINDES GARDEROBE?

“En off the shoulder-top – den trend er stadig stor, også om vinteren, og den er værd at investere i, da vi også så dem overalt til SS16-showsene. Jeg elsker Tibi og Isa Arfens modeller, eller Stella McCartneys skræddersyede version med indbygget korset. Det er et it-item, du skal købe, og når det bliver for koldt, kan du altid tage en rullekrave i en kontrastfarve indenunder."

HVAD ER DEN VIGTIGSTE AW15-TENDENS?

“70'erne er overalt – lige fra pussybow-bluser og plateausko til vidde bukser. Jeg elsker også alle de blonder og alt det fløjl, vi ser, som følge af den victorianske trend. Og så er der eklekticisme, når det er bedst, fra Guccis AW15-show – her handler det om at blande nørdet strik med nederdele, briller og juveler."

Du kan finde Elizabeth and James' design på Net-a-porter.com.

ALT DET DU IKKE VIL GÅ GLIP AF!