© Motei.no / FWSS / Hanne Erøy

Q&A med Nina Granerød fra FWSS

Mød kreativ direktør og stifter af brandet Fall Winter Spring Summer, og hør mere om hendes favoritlooks, musthaves og inspirationskilde

I disse dager løber Oslo Runway af stablen, og i den forbindelse har vi taget en snak med FWSS' kreative direktør Nina Granerød.

Fall Winter Spring Summer blev etableret i Norge i 2012, og siden har brandet hurtigt vokset sig større. FWSS kreerer hvert år fire hovedkollektioner, som sælges verden over, og her kan du komme tæt på kvinden bag.

Hvad har været inspirationen bag kollektionen?

"Vi har været inspireret af tiden, vi voksede op i. Designerne er alle født i 80'er tallet, og 80'erne og 90'erne føltes mindre seriøse, men alligevel sofistikerede. Vores ønske var at skabe lidt humor i moden igen."

Hvad er dine tre favoritlooks?

"Det røde outfit med fringed denim."

© Hanne Erøy

"Trenchcoat med lyserød polo under."

© Hanne Erøy

"Og det lyserød outfit."

© Hanne Erøy

Hvad er baggrunden for farvevalget?

"Vi har ønsket farver, der ikke passede sammmen, og vi legede med en masse farver som rød, lyserød og så videre, kombineret med en mere neutral farvepalet, som hvid, beige og marineblå.”

Hvad var tanken bag valget af modeller?

"Fall Winter Spring Summer bæres af en kvinde med personlighed og integritet. Vi ønskede at spille på dette og valgte kvinder i forskellige alder og karakterer.

Dette er en kvinde, der tager bevidste valg og ved, hvem hun er. Modelvalget afspejler, hvem vi designer til."

Hvilke tre stykker tøj skal der altid være i en garderobe?

"Jeg elsker skjorter – alle burde have en fin skjorte i garderoben. Et par fine solbriller er også et must, og jeg vil nok sige, at trenchcoaten fra Spring 17 er en klassiker og et investment piece."