Sådan får du en personlig stil

Hvordan viser du verden, hvem du er? Zalando sætter fokus på emnet med en cool kampagne, der er inspireret af disse unikke kvinders stil

Har du svært ved at finde ud af din personlige stil? Så tjek lige ud, hvad disse fire kvinder har at sige om emnet. De er ansigter i den nye kampagne kaldet "Me. Unlimited" fra Zalando – og verdensberømte for at vise verden deres individualitet.

Hanne Gaby Odiele: “Jeg lader ingen andre fortælle mig, hvem jeg er. Den eneste, som kan gøre det, er mig selv.”

Hanne Gaby Odiele anvender sin baggrund som interseksuel til at skabe opmærksomhed om sin tvekønnethed og udtrykke den gennem et laidback og lidt drenget look.

Kjole, 549 kr. / Hættetrøje, 1.595 kr. / Sandaler, 749 kr.

Sonia Ben Ammar: “Jeg er en drømmer og en smule uforudsigelig. Jeg vil altid forblive et barn.”

Sonias stil er tilbagelænet med et klassisk touch, hvilket afspejler den franske model og musikers afslappede attitude, hvor der selvfølgelig også skal være plads til overraskelser.

Badedragt, 799 kr. / Hat, 299 kr. / Bælte, 849 kr. / Skjorte, 399 kr.

Beth Ditto: “Vær dig selv! Jeg kan ikke fornægte mig selv, og det har jeg heller ikke tænkt mig at gøre. De kan tænke, hvad de vil.”

Den cool amerikanske singer-songwriter Beth Ditto har en fantastisk rockstjerne-attitude, som har inspireret kvinder verden rundt til at acceptere dem selv.

Øreringe, 89 kr. / Sandaler, 212 kr. / Strømper, 129 kr. / Kjole, 399 kr.

Alexandra Wester: “Gå din egen vej og ha' et åbent sind. Der er altid noget nyt, som man kan udforske.”

Atletikstjernen og modellen veksler mellem sporty på banen og glamour på catwalken. Hun er ikke bange for at sætte sig store mål og at finde nye måder at udtrykke sig selv på.

Badesandaler / Jakke, 1.395 kr. / Shorts, 599 kr.

Tip! Udforsk alle styles inspireret af de fire kvinder på Zalando.dk/unlimited