© Shutterstock

Sådan pifter du din personlige stil op

Den samme kjole kan sagtens bruges til både hverdag og fest. Tricket er blot at vide, hvordan du styler dit outfit, så det passer til enhver begivenhed. Det betyder, at det helt enkle outfit med sorte bukser og en T-shirt nemt kan forvandles til et tjekket outfit, der er en bytur værdig. Læs med her, og lær mere om nogle af de enkle metoder til at gøre ethvert outfit til noget særligt.

Gå ikke ned på valgmuligheder

Forskellige lejligheder og anledninger kan kræve forskellige outfits. For eksempel har du sjældent det samme tøj på på kontoret, som du måske har, når du skal i byen med vennerne. Når det så er sagt, så betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke kan bruge de samme par bukser eller den samme top til flere forskellige begivenheder.

Den rette jakke kan uden problemer gøre en kæmpe forskel for et ellers simpelt sæt tøj. Ligeledes kan et par sko være med til at gøre ethvert outfit mere afslappet, moderigtigt eller festligt. Af den grund er det smart at sørge for, at du ikke kun har et par sneakers og din hverdagsjakke til rådighed derhjemme. Ved at give dig selv flere muligheder, eksempelvis ved at have et par pumps, et par sneakers, et par chunky støvler og et par sandaler, kan du forvandle det samme outfit til at passe til enhver lejlighed.

Leg med forskellige accessories

Ganske ligesom med sko og jakker, så kan accessories gøre en verden til forskel, når det kommer til forskellige outfits. En statement-halskæde kan blandt andet bringe noget helt andet frem i et helt simpelt outfit, end en tynd og diskret halskæde.

Dermed er det også et godt tip at sørge for, at du har forskellige typer smykker liggende i dit smykkeskrin. Det gør det meget nemmere at forvandle ethvert outfit fra hverdag til fest – og tilbage igen.

Hold øje med de gode tilbud

Det er almen viden, at smykker og tilbehør kan gøre en stor forskel for ethvert outfit. Og derfor er der god grund til at sørge for, at du har flere forskellige typer smykker derhjemme. På den måde kan du nemlig bedst muligt sørge for, at du kan skifte mellem statement-smykker, diskrete smykker og farverige smykker – alt efter hvilken stil, du går efter.

For at få mest muligt ud af dit budget, så kan det sagtens betale sig at holde øje med forskellige udsalg. Det kan nemlig lade dig få flere forskellige smykker til en god pris – og måske endda også smykker, der ellers var uden for dit budget. Black Friday smykker er eksempelvis en glimrende mulighed for at få fingrene i den halskæde, du har holdt øje med.