© CPHFW / Anastasia Fedoseeva

Sådan styler du dine cowboy-støvler

Den klassiske western-style er ikke længere noget, som blot hører cowboys og westernfilm til. Støvlen er hurtigt blevet en del af det almene moderne gadebillede, og det synes vi bestemt, at der er god grund til.

Selvom vi om ikke så længe går varmere tider i møde, så er det skam ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du skal pakke støvlerne væk.
Den klassiske cowboy-støvle er nemlig blevet et yderst velkendt item både på catwalken og ikke mindst på skohylderne i flere og flere hjem – og det er der helt sikkert god grund til.

Støvlen er en nem og edgy måde at tilføje et personligt præg til dit outfit – og du kan skam smide dem på, uanset om der er tale om en almindelig arbejdsdag, en bytur eller en varm sommerdag.

Styling-mulighederne er uendelige, og det kommer til udtryk herunder, hvor vi har samlet noget inspiration til, hvordan det kan gøres. Nederst i artiklen finder du også otte bud på, hvordan du kan tilføje cowboy-støvlen til din egen garderobe – eller måske udvide din allerede eksisterende samling.