© MEN’S SPRING-SUMMER 2024 FASHION SHOW © Louis Vuitton – All rights reserved

Se Pharrell Williams' debutkollektion for Louis Vuitton

Pharrell Williams debuterede som Creative Director hos Louis Vuitton under modeugen i Paris. Se vores favoritter fra den flotte kollektion her.

Louis Vuitton har de seneste år været gennem en enorm transformation i forbindelse med tabet af nu afdøde stjernedesigner, Virgil Abloh. Den visionære designer var af mange beskrevet som modeverdenens Andy Warhol, og han klarede i løbet af sine fire år hos modegiganten at forene gademodens æstetik med luksus – og i tillæg til dette transformerede han også Louis Vuittons visuelle identitet og profil.

Da Virgil Abloh gik bort efter en lang kamp mod kræft i slutningen af 2021 efterlod han et enormt tomrum, som fik mange til at spekulere over, hvem der mon skulle følge hans fodspor. Nyheden slap up tidligere i år om, at artist og multikunstner Pharrell Williams skulle tage over, og det er på mange måder et logisk valg: Williams har haft adskillige designsamarbejder med store modebrands som Adidas, Chanel og netop Louis Vuitton – og han har også et indgående kendskab til modeverdenen samt streetwear-kulturen, som har fået en nøgleposition hos Louis Vuittons herreunivers. Derudover har Williams naturligvis også en enorm platform som verdenskendt musiker og producer med millioner af fans.

Læs også: Se gæsterne til det stjernespækkede Louis Vuitton-show!

Multitalentet, Pharrell Williams, afsluttede visningen med en optræden hvor blandt andet Jay-Z deltog.

© MEN’S SPRING-SUMMER 2024 FASHION SHOW © Louis Vuitton – All rights reserved

Kuratering og udvikling

Nu er modeugen i Paris veloverstået, og Pharrell Williams har leveret sin første kollektion for modehuset. Williams har ønsket at sætte sit personlige aftryk på kollektionen, og det er først og fremmest kommet til udtryk via hans innovative brug af Louis Vuittons klassiske monogram-mønster, som han leger med gennem forskellige kunstneriske teknikker. Kollektionen indeholder items egnet til enhver anledning: Alt fra klassiske jakkesæt til sports-items og streetwear. Accessories er en del af Louis Vuittons kerneprodukt, og de er også stærkt repræsenteret i form af tasker i forskellige størrelser – både klassikere og nye designs. Se vores favoritter fra den spændende kollektion herunder.