Smyk dig med livsglæde og legesyge smykker

Smykker er selvfølgelig først og fremmest til pynt. Men de kan så meget mere! De rette halskæder, armbånd og ringe kan vække livsglæde og legesyge i dig og i dit look.

I mange, mange år har smykker været tillagt alverdens betydninger. De kan symbolisere alt fra materiel velstand til åndelig rigdom. De kan også være forsynet med sten og krystaller, der efter sigende har unikke energier og egenskaber.

De bedste designere tænker over disse underliggende betydninger, når de skaber smykker. For den danske designer, Stine A Johansen, er det livsglæde og legesyge, der er i spil, når en ørering, et armbånd eller en halskæde bliver til.

Inspirer dig selv med smykker fra Stine A

Hvis du er spirituelt anlagt, går du måske op i, hvilken krystal der er i din ring. Mens nogle sten efter sigende skaber ro og fokus, giver andre kraft og styrke. Men du behøver faktisk ikke at være spirituel for at tillægge dine smykker en dybere betydning.

Du kan også se så simpelt på det, at dine smykker skal inspirere dig og gøre dig glad. Her kan det være værd at overveje, om du skal have et par Stine A smykker hjem i din smykkesamling. De emmer nemlig af kreativitet og inspirerede drømme. Du finder et stort og kreativt udvalg hos PLAZA Ure & Smykker.

Ifølge Stine A selv ville hun sælge entusiasme, hvis hun ikke var blevet smykkedesigner. Det mærker man tydeligt, når man kigger på hendes smykker – og ikke mindst når man bærer dem. De tilfører positivitet, livsglæde og legesyge til dit look såvel som din sindsstemning.

Kom i humør med det rette smykke

Når vi klæder os på og besmykker os med guld, sølv og strålende sten, er der mere på spil end bare overflade. Det er klart, at man gerne vil se godt ud og stimulere sanserne. Men som regel har vi tænkt dybere over vores udtryk, om ikke andet så i det underbevidste. Det er også derfor, at ét sæt tøj kan bringe noget helt anderledes frem i os end et andet.

Nogle looks får os til at føle os feminine og flirtende, mens andre fremkalder styrke og råhed. Det samme gælder for vores valg af smykker. De kan understøtte forskellige sindsstemninger og påvirke, hvilken energi vi går ud i verden med. Når man tænker sådan over det, er et smykke faktisk en ret kraftfuld ting.

Om morgenen kan du spørge dig selv, om du har brug for skønhed, styrke, sårbarhed eller noget helt fjerde, og vælge smykker ud fra dét. Er du i humør til et skud legesyge og fantasifuldhed, vil et par Stine A øreringe sikkert kalde på dig.

Hvad betyder dine smykker for dig?

Har du tænkt over, hvad dine smykker betyder for dig? Er de bare til pynt? Eller fremkalder de også stemninger og følelser i dig? Du kan med fordel bruge dine smykker til at blive endnu mere dig selv - altså lige præcis dén udgave du har lyst til at være i dag. Hvis du tillader dig selv at tillægge dine smykker en dybere mening, kan du nemlig opleve, at de ændrer din måde at være i verden på. Det er smukt, og det er stærkt!