© Anna Stokland

Tendens: Hop med på bølgen

Uanset hvad din sommer bringer af rejseaktiviteter, bliver det svært at komme udenom et smut under havets overflade. Havet kommer du nemlig ikke helt udenom på modescenen (eller filmscenen) denne sommer, og det er heldigvis en bølge, som du nemt kan hoppe med på.

Til trods for forårets hidtil mindre varme toner, så er det aldrig for tidligt at drømme sig væk til sommer, sol og lange dage ved havet. Dette dagdrømmeri er noget, som modescenen bestemt bidrager til, hvor undervandstemaet har været særligt gennemgående.

Heldigvis kommer sommeren hastigt tættere og tættere på, og mens vi går og tæller dage, er der tilmed også kun en enkelt måned til, at Disneys live-action udgave af Den Lille Havfrue ruller over skærmen. 26. maj kan du nemlig se den amerikanske sangerinde, sangskriver og skuespiller Halle Bailey i rollen som Ariel.

Selv hvis du ikke er den store vandhund bliver det svært at komme udenom havet denne sommer – i hvert fald når det kommer til det store lærred og modescenen. Vi har samlet nogle items til dig, så du nemt kan hoppe med på bølgen og tage noget af havet med op på land – præcis ligesom Ariel.