cowboystøvler
© Anna Stokland

Her er støvlerne, som alle vil have nu

Acne Studios, Chloé og Calvin Klein er alle enige: denne cool støvle er sæsonens musthave. Læs med her, og se, om du også skal eje et par

5. april 2018 af Alexandra Sætran / Laura Marie Kragelund

Tænk det vilde vesten, James Dean og festival, for nu gælder det den klassiske cowboystøvle. Cowboystøvlen var en af de mest populære sko ved sæsonens modeuger, hvor blandt andre Calvin Klein, Chloé og Acne Studios lod den maskuline støvle stå i kontrast til feminine kjoler og silkebukser på catwalken. 

Førstnævnte hentede inspiration fra USA, hvor husets chefdesigner Raf Simons præsenterede masser af western-inspiration i sin første kollektion for Calvin Klein. 

Chloé havde også en ny chefdesigner ved roret denne sæson, Natacha Ramsay-Levi, som designede romantiske kjoler, der blev kombineret med grove cowboystøvler. 

Acne Studios præsenterede en mere original fortolkning af cowboystøvlen i kontrastfulde farver og med ekstra højde på hælen. 

cowboystøvler

Calvin Klein / Acne Studios / Chloé

© Anna Stokland

Cowboystøvlen bliver oftest forbundet med sommer, sol og festival, men nu ser vi også den spidse støvle i modebilledet til hverdag – og gerne som en rå kontrast til den feminine kjole eller flagrende nederdel.  

Hent inspiration fra stilikoner eller catwalken, og find ud af, hvordan du selv kan implementere den maskuline støvle i din garderobe.

Herunder får du tre favoritter, som er i butikerne lige nu. 

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...