© Line Meyers

De forhadte sko fra 00'erne er tilbage

Tynde bryn, buffalo-sko og tattoo-halskæder. Mange moderædsler får (for nu) lov at blive i 90'erne. Men et helt særligt sko-mærke har endnu engang gjort kæmpe comeback.

Buffalo-sko, lavtaljede jeans og crop tops fra Dolce & Gabanna. Man kan næsten dufte den æbleformede Be Delicious parfume fra DKNY.

De tidlige 00'ere har budt på mange spændende tendenser, som vi bestemt ikke savner. Men vi vil heller ikke negligere, hvor stort et indtryk de farverige år gjorde på os alle. Mange af de klassiske 00'er-tendenser er nemlig tordnet ind på den danske modescene særligt under AW22 og SS23.

Cargobukserne har nu domineret i mere end 2 sæsoner, hvor internationale modebrands som Off-White og Jaquemus sendte deres fortolkninger af bukserne på catwalken. Tidligere på året så vi også miniskirtet, der var en af 00'ernes helt store darlings, vinde indpas hos de prominente modehuse.

Så vores råd er... Gør plads på skoreolen, for noget tyder altså på, at de mange trends fra 00'erne er på vej retur. Hvad mon det næste bliver?

De danske influencere har også taget skoene til sig. Nedenfor kommer Marie Heymann og Barabara Kristoffersen med deres bud på en styling af de populære Moon Boots.

Sex and The City er en ikonisk serie, der på mange måder har været med til at definere nutidens modebillede. Du kan se serien på HBO MAX.