© Amalie Moosgaard

Denimklassikeren, der hitter igen denne sommer

Sommeren er over os, og det er på tide at finde dine shorts frem fra skabet. Denne sommer er de klassiske denimshorts tilbage i modebilledet, og hvis du ikke allerde har et par, er det en investering, du ikke vil fortryde.

I takt med sommerens komme begynder det så småt at vrimle frem med shortsklassikeren over dem alle: denim shortsene.

De klassiske og tidløse denim shorts, der kommer i alle afskygninger og kan styles til nogenlunde alle anledninger, er et hit år efter år, så der er mange gode grunde til at erhverve dig et par.

På de internationale SS20-catwalks bliver der igen i år også slået et slag for de cool og sexede shorts. Uanset om du er til den lidt længere udgave eller den helt korte model, er der inspiration at hente fra modehuse som Saint Laurent og Y/Project.

For et afslappet og sikkert hverdagslook bør du style dine denim shorts med en hvid basic T-shirt eller top kombineret med dine favorit sneakers eller et par flip flops, mens du til aften eller fest kan style den med en løs skjorte ned i, en oversize blazer over og et par fine sandaler eller cool støvler til.

Hvis du har brug for inspiration til at style dine shorts kan du tage et kig på model-søstrene Cecilie og Amalie Moosgaard, men også Pernille Teisbæk og Marie Hindkær styler de cool shorts på chik vis.

Nedenfor har vi desuden udvalgt en række cool denim shorts, der vil fungere år efter år.