© Marie Heyman

Denne praktiske modetendens fra 00'erne har fået et stort comeback

Du har nok tidligere set dem båret af kendisser som Paris Hilton og Victoria Beckham. Men havde du forudset, at de ville vende tilbage i 2021?

Tro det eller ej, men en 00'ernes måske mest karakteristiske skobrands er tilbage i modebilledet: nemlig Moon Boot.

Du kender måske bedst brandet fra 00'erne, som på modefronten bestemt ikke har været forgæves. Årtiet er nemlig kendt for sine mange ikoniske og karakteristiske tendenser, der også skriver sig ind i modehistorien som nogle af dem, der kan dele vandene allermest.

Selvom nogle måske også ser Moons Boot som et levn fra 00'erne, tøver stylister som Trine Kjær og Marie Heyman lige nu ikke et sekund med at hoppe i de praktiske støvler. Også modehuset Chloé hylder de ikoniske støvler gennem det nylige samarbejde med netop Moon Boot, som har udmøntet sig i en mere nedtonet udgave af støvlerne, der ellers er kendt for deres farverige og iøjnefaldende farveskala.

Moon Boots tilbagevenden taler direkte ind i vinterens praktiske skotendens, hvor en lang række modehuse sætter de chunky og varme støvler på dagsordenen. Er du stadig ikke helt overbevist om at hoppe med på tendensen, kan du tage et kig herunder, hvor blandt andre netop Trine Kjær og Marie Heyman beviser, at Moon Boot på ny fortjener en plads i dit skoskab.