© Zara

Det sporty item, som vi ser overalt denne sæson

Først var det tights, så sneakers og derefter sweatsuits, som dominerede vores garderober. Nu er turen kommet til dette item, som du måske også kender fra sportsverdenen.

Det er langt fra første gang, at en beklædningsdel fra sportsverdenen har bevæget sig direkte ind på catwalken og ud i gadebilledet. Mens tidligere items tæller sweatsuitet, tights, sneakers og en lang række andre items fra diverse sportsgrene, er turen nu kommet til en overdel, som vi kender fra blandt andet tennisbanen.

Det er nemlig poloen, som ofte forbindes med sportsgrenene tennis, polo og golf, vi kan glæde os over at få et gensyn med – denne gang uden for tennisbanen.

Mens vi måske alle tænker på Lacostes og Ralph Laurens klassiske modeller, når vi hører ordet 'polo', er udgaven, som vi så i flere af modehusenes SS21-kollektioner, af en lidt anden karakter. Modellen, som allerede kunne spottes på catwalkene tilbage i vintersæsonen, og som for alvor har slået igennem dette forår og sommer, er nemlig en tyndstrikket, 90'er-inspireret retro-udgave.

Er du mest til den ribstrikkede, tætsiddende udgave med lange ærmer som hos Baum und Pferdgarten, eller du hellere vil gå efter den løse, oversized silhuet med korte ærmer som hos Miu Miu? Uanset hvad kan du helt sikkert finde noget for din smag i vores udvalg af sæsonens fineste polotrøjer herunder og hoppe med på den sporty tendens, der tilfører dit look et sofistikeret, men samtidig afslappet og cool udtryk.

Håndplukket til dig