Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

kaXavy6o © ANNA STOKLAND

Dette item vil bogstavelig talt overtage dit outfit denne sæson

Man kan vist roligt sige, at den ikke er til at overse.

Vi har allerede set den lillebitte, men storhittende minitaske vinde frem, hvis popularitet blandt andet kan tilskrives Jacquemus' Le Chiquito, der er så lille, at den knap kan huse din telefon.

Nu har en ny – og meget større – spiller så meldt sig på banen, som vist roligt kan siges at være minitaskens diametrale modsætning. Det er nemlig den oversized og maksimerede XL-taske, der de seneste par sæsoner og igen denne sæson pibler frem i modebilledet.

Denne sæson har modehuse som Bottega Veneta og Proenza Schouler kastet sin kærlighed på den oversized taske, og vi ser den på catwalken i forskellige varianter lige fra de ladylike tasker til shoppers.

Selvom du stadig er helt ajour med en minitaske hængende over skulderen, så har den oversized taske én fordel, der er lige så stor som tasken selv. Den har nemlig plads til både håndsprit, vandflaske, skiftesko, bærbar computer – alt hvad hjertet begærer – og hvad armen kan bære.

43b2c4f2ce18638454c9562f6782f9a2
c1b0126d6232b076c21f0ab1b929fede
app006prod3
BOTTEGA-VENETA