© Blanca Miro

Disse sandaler er ifølge Vogue sommerens største skotrend

En særlig type sko dominerer modebilledet denne sommer – og ifølge Vogue er sandalerne endda en af sæsonens største tendenser.

Birkenstock har efterhånden været en sikker go-to i mange år, og der går da heller ikke en sommer, uden at vi de behagelige sko, hvorend vi går. Mens de klassiske Birkenstocks har fået et nyt og opdateret look denne sæson, er der en anden type sko, der har indtaget pladsen som sæsonens helt uundgåelige sko – og ifølge fransk Vogue er sandalen endda SS21-sæsonens største skotrend.

Der er tale om de seje fisherman-sandaler, der både kan findes hos highstreetbutikker som Zara såvel som hos de store modehuse som The Row. Sandalerne er så populære, at de bliver revet væk fra de virtuelle hylder, så snart de er på lager.

Fisherman-skoene er kendt for deres gladiatorsandal-lignende udtryk med læderremme over tæerne samt over vristen, hvor de lukkes med et spænde. Derfor er sandalerne også et oplagt bud på et par seje og fine sommersandaler, der ikke bare sidder godt på foden, men også både er casual og tilfører dit outfit et dekorativt element.

Skoene er efterhånden set på flere stilfulde kvinder som Hannah Stefansson, Brittany Bathgate og Monikh, der styler dem til alt fra fine sommerkjoler til jeans. Blanca Miro viser på cool vis, at sandalerne ligeledes er perfekte selv på køligere sommerdage – bare tilsæt et par strømper.