© Blanca Miro

Elegant og klassisk halskæde præger modebilledet

Måske din mor, mormor eller et andet familiemedlem allerede har en liggende. Det er ikke første gang, at vi stifter bekendskab med denne halskæde, og den er set flere gange i modebilledet. Nedenfor har vi samlet vores favoritter på forskellige budgetter.

Den klassiske perlehalskæde stammer helt tilbage fra barokken, hvor perler faktisk var både dyre og mere eksklusive end diamanter. I det 20. århundrede begyndte dyrkelsen af industri-perler, hvilket gjorde perlehalskæder mere overkommelige og dermed appellerede til flere. Perlen har været eftertraget i tusindvis af år, og der findes et utal af forskellige perler til forskellige priser – der findes alt fra de velkendte ferskvandsperler til de naturlige perler, som er yderst sjældne.

Perlehalskæden er et tidsløst smykke, som tilføjer elegance til ethvert outfit. Den er blevet set flere gange i modebilledet, og det er uden tvivl ikke en tilfældighed. Den smukke perlehalskæde passer nemlig ind i enhver garderobe og pifter ethvert outfit op.

Styling-mulighederne er mange – style den til din næste fest eller gør din grå striktrøje lækker på en mandag med den klassiske halskæde. Nedenfor har vi samlet et par fine inspirationsbilleder af den elegante perlehalskæde samt vores favoritter, som er på hylderne netop nu.