© @ellenclaesson / Ellen Claesson

Er du vild med denim, vil du elske efterårets sejeste tendens

Der er denim på programmet denne sæson.

En ny efterårssæson betyder ofte også et tilbageblik på 60'ernes og 70'ernes denim-tendenser – og i år er ingen undtagelse.

Hver sæson hylder modehusene på skift det tidløse materiale, der efterhånden nærmest er at finde i alle garderober. Det er forskelligt fra sæson til sæson, hvordan modehusene fortolker denim, og dette efterår har designerne endnu engang taget et nyt og cool take på denim-tendensen.

Hos både danske og internationale modehuse er der nemlig én denim-tendens, der går igen: denim fra top til tå – bedre kendt som the Canadian tuxedo.

Internationalt er det blandt andre Ulla Johnson, Louis Vuitton, Alberta Ferretti og Sea New York, som har givet deres versioner af efterårets denim-tendens, mens vi herhjemme ikke kan komme udenom Ganni, som også præsenterede denim i stor stil i deres efterår/vinter 2021-kollektion.

Er du også vild med denim, vil efterårets hyldest til denim fra top til tå uden tvivl falde i din smag. Herunder har vi udvalgt en række seje fund, så du selv kan iklæde dig denim på denim.