© Trine Kjær

Har du bemærket den nye og behagelige buksetendens, som er overalt lige nu?

Trackpants er overalt lige nu – og særligt bukser i det lette nylon- eller lycra-materiale er et populært valg.

Er du heller ikke helt færdig med de komfortable tendenser, som længe har domineret moden? Så kan du med stor glæde læse videre.

Selvom moden post-corona har været præget af flere anti-sweatsuit-tendenser, er der i løbet af 2021 dukket en ny og komfortabel tendens op – og den er både behagelig og samtidig anvendelig på kontoret.

Det er de seje trackpants – mere specifikt modellerne i lette materialer som nylon og lycra – med outdoor-lignende referencer, som for tiden er svære at komme uden om hos flere brands samt i gadebilledet.

Ligesom vi har set, at sweatpants efterhånden bruges mere og mere uden for hjemmet, er det samme gældende for trackpants, som endda kan synes mindre hjemmetøjs-agtige end sweatpants. Takket være nylon- og lycramaterialernes glatte og skinnende overflade får bukserne nemlig et mere sofistikeret udtryk, som dog fortsat har referencer til det sporty og afslappede.

Style dine trackpants med chunky støvler og en hoodie for et afslappet hverdagslook, og udskift med et par hæle, en blazer og statementsmykker for en mere festlig styling, som er perfekt til byturen.

Tag blandt andet et kig på influencere Trine Kjær og Karoline Dall samt Ganni-stifter Ditte Reffstrup, som alle mestrer et både casual og cool hverdagslook med et par trackpants.