© Pernille Teisbæk

Her er de praktiske sko, du godt kan finde frem fra skabet dette efterår

Dette efterår indtager det praktiske fodtøj igen gadebilledet og de forskellige catwalks. Skal du også have fundet dit par frem fra gemmerne?

Sidste efterår og vinter var en af sæsonens helt store sko-tendenser praktisk – og med garanti velkendt hos de fleste. Gummistøvlen var nemlig ikke blot på banen på regnvejrsdagene, men var generelt ikke til at overse i gadebilledet eller på catwalken.

Og intet har rigtig ændret sig siden sidste år. Gummistøvlen kan igen i år spottes på catwalken hos modehuse som Bottega Veneta, Ambusch og Valentino, og selvfølgelig også hos diverse highstreet-mærker, der giver deres bud på støvlen.

Den type af gummistøvle, vi særligt ser i år, må hellere end gerne larme lidt. Gå gerne efter enten en opsigtsvækkende farve eller en model i eksempelvis glimmer som hos henholdsvis Ambush og Bottega Veneta. Alternativt er den klassiske, sorte model også en sikker vinder, hvis du ikke vil lade dine gummistøvler løbe med al opmærksomheden. Her kan du med fordel også kigge på Ganni, der laver både en kort og lang model i minimalistisk silhuet og med afdæmpede farver.

Er du endnu ikke helt sikker på tendensen, kan du tage et kig rundt i både gadebilledet og på Instagram, hvor der er masser af inspiration til en cool styling af dine gummistøvler.

Se blandt andre på Trine Kjær, som styler sine grønne Bottega Veneta-gummistøvler til at afslappet striksæt for et cool outfit, hvor de grønne støvler sætter prikken over i'et.