Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kappe © Anna Stokland

Her er sæsonens elegante og lune overtøj

Sidste år dominerede den catwalken hos Chanel, og i år er det hos Givenchy. Skal du være med på trenden?

Det er langt fra første gang, vi ser det klassiske og stilfulde item, der måske er et af efteråret og vinterens mest elegante stykker overtøj, og som samtidig holder din krop lun. Det er selvfølgelig kappen, der er tale om.

Denne sæson beviser modehuse som Givenchy og Burberry, at du sagtens kan iføre dig en kappe uden at se udklædt ud men derimod, at kappen kan tilføre dit efterårs- og vinterlook et chikt og underspillet udtryk.

De lange, oversized versioner kommer ofte i udgaver i uld og cashmere med lukning fra top til bund, og kan derfor langt hen i efteråret og vinteren bruges som decideret overtøj. Skal kappen blot bruges som en accessory over skuldrene, fås de også i korte og tynde udgaver.

Burberry kappe © Anna Stokland
1 / 3

Burberry har tilsat kappen de klassiske tern for et tidløst men chikt look. Gå efter en kappe med en trenchcoat-lignede krave for et mere maskulint udtryk.

Max Mara kappe © Anna Stokland
2 / 3

Hold varmen med en oversized, tyk kappe, som gerne må have lidt længde, som hos Max Mara. Du kan med fordel bære strømpebukser eller skinny jeans, så du ikke drukner i outfittet.

Givenchy kappe © Anna Stokland
3 / 3

Kappen ses ofte i mørke og nedtonede efterårsfarver, men har du mod på det, så spring ud i en farverig version à la Givenchy. Gå efter en kappe, der er kort foran og lang bagved, hvis du vil tydeliggøre dine former i resten af outfittet som kontrast til det løse overtøj.

Kappe
Beige kappe
Sort kappe
Ternet kappe
Sort kappe
Rød kappe
Kappe
P00487347
Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev