© Anna Stokland

Kan du heller ikke få nok af denim? Så vil du elske denne tendens

Denim går aldrig af mode, men det er ikke alle sæsoner, at modehusene tilbeder det seje og tidløse materiale i samme grad som nu. I flere af forårets og sommerens kollektioner er det faktisk næsten ikke til at komme uden om denim. Det gælder hos samtlige store modehuse, men også flere highstreet-mærker følger trop med kollektioner, der hylder denim-tendensen.

Hvad der desuden er fremtrædende i SS21-kollektionerne, er en tendens til ikke blot at gøre brug af enkelte denimstyles i de forskellige looks: Flere mærker går nemlig gerne all in med outfits, der består af denim fra top til tå.

På den internationale modescene førte blandt andre Balmain stærkt an på denim-fronten, da modehuset præsenterede deres SS21-kollektion, hvor man kunne spotte flere modeller gå ned ad catwalken iklædt et fuldt denim-look. I Norden beviser blandt andre Gannis nye samarbejde med Levi's og H&M's samarbejde med Lee også, at denim er i højsædet denne sæson, og så understreger begge kollektioner ikke mindst, at double denim er go to-looket denne sæson.

Er du i tvivl om, hvordan du styler dine jeans med en denimskjorte eller denimjakke, kan du med fordel tage et kig på stilfulde kvinder som Jeanette Madsen, stylist Maha Gondal, model Amy Julliette Lefévre og redaktør Lucy Williams, der alle på chik vis styler denim på denim.

Håndplukket til dig

Er du også vild med denim, deler du nok også vores begejstring for denim-tendensen. Er du fristet til at investere i et (eller flere) nye denim-items, er det jo heldigt, at denim kan bruges sæson efter sæson og let kan mikses og matches med resten af din garderobe.

Nedenfor har vi udvalgt et par af sæsonens sejeste denimfund.