© @trinekjær

Så pæne og praktiske er sæsonens varmeste vinterstøvler

Synes du også, det kan være svært at finde et par vinterstøvler, som både er flotte og varme? Her er beviset på, at de findes.

At finde et miks af pænt og praktisk er ikke altid det nemmeste, når det kommer til vinterstøvler. Hvis du også kan nikke genkendende til at måtte gå på kompromis med enten varmen af eller udseendet på dine støvler, kan du med fordel læse videre.

For selvom det kan synes umuligt, kan det faktisk godt lade sig gøre at finde et par vinterstøvler, der både kan holde dig varm på de kolde vinterdage, og som du samtidig vil glæde dig til at hoppe i dag efter dag. Det beviser modehuse som Chanel, Miu Miu, Chloé og Bottega Veneta med deres efterårs- og vinter-kollektioner, hvor de chunky og grove vinterstøvler er sat på dagsordenen.

Årets praktiske og samtidig pæne, chunky vinterstøvler kommer i en bred vifte af udgaver. Mens Chanel og Miu Miu præsenterede pelsbesatte vinterstøvler på catwalken, viste Chloé et par cool, vamsede støvler designet i samarbejde med brandet Moon Boot, som uden tvivl vil kunne holde dine fødder varme vinteren igennem. Er du til sko med et mere afdæmpet udtryk, præsenterede blandt andre Bottega Veneta et par grove støvler, som kan vække mindelser til de klassiske vandresko.

Er du også træt af at fryse om tæerne, giver vi dig herunder otte bud på varme, men pæne vinterstøvler i forskellige prisklasser.