Her er de skotrends, der vil dominere den nye sæson

Ny sæson er lig med nye sko, men mange af forårets store tendenser er gengangere, du muligvis allerede har i garderoben. Få overblikket over sæsonens skotrends her

loafers-style-TjFX_ZjIIQHOWU7Tme6V-A © Anna Stokland / Louis Vuitton / Anna Stokland / Prada
1 / 10

Loafers

Fra klassiske, komfortable loafers, der lige til at træde ned i, til loafers med høj hæl eller en slingback-version. Loafers er uundgåelige til foråret takket være toneangivere som Louis Vuitton, Prada og Loewe.

Du kan også gå efter varianter med udsmykninger i form af enten kæder, glimtende sten eller skinnende spænder. Kort sagt: Alt er tilladt, så længe det rimer på loafers.

Og hvis du mangler inspiration til, hvordan du styler de mere utraditionelle former for loafers, kan du passende lade dig inspirere af Leandra Medine fra Man Repellers forårskampagne for Louis Vuitton.

Sæsonens loafers med såler i alle højder
2 / 10
Fra Ganni til Saint Laurent dikterer lange støvler © Ganni / Copenhagen Fashion Week / Anna Stokland / Saint Laurent
3 / 10

Langskaftede støvler

Sidste års langskaftede støvle er stadig aktuel. Silhuetten forener sensuelle undertoner med et sofistikeret islæt, og så kan den mere end blot at afslutte dit look: støvlen kan sagtens være stjernen i dit outfit.

Vælg selv, om du vil tage vinterens mørke støvler med ind i foråret, eller investér i en af sæsonens friske fortolkninger i præget skind, opsigtsvækkende farver eller med udsmykninger.

Gå efter en støvle, der afsluttes lige omkring knæet, og find så ud af, om du foretrækker en flad model eller en blokhæl.

Lange støvler i farver med dyrepræget skind og læder
4 / 10

Mango 899 kr. (før: 1.299 kr.) // Mango 299 kr. (før: 599 kr.) // Ganni 4.499 kr.

Mules på catwalken hos Bottega Veneta og blandt streetstyle på influencers © Anna Stokland / Bottega Veneta / Copenhagen Fashion Week
5 / 10

Mules

Det er næppe gået dig forbi, at Bottega Veneta i høj grad influerer tidens accessories. Modehuset kan blandt andet tage æren for, at mules i høj grad er tilbage og bør indgå i din forårsgarderobe.

De høje og åbne sko kommer i en række variationer og farver, hvor vores favoritter dette forår har firkantet snude og strop mellem tæerne, eller plateau.

Adskillige mærker er kommet med flotte bud på mules, heriblandt italienske Gia, der har designet en vellykket skokollektion med danske Pernille Teisbæk.

Mules med stropper og plateau
6 / 10
Korte støvler ved CFW SS20 © Copenhagen Fashion Week
7 / 10

Den korte sommerstøvle

Korte støvler er fortsat populære, men til foråret og sommeren skal vinterens grove udgaver skiftes ud med mere elegante modeller.

Gå efter støvler i friske farver, der matcher forårssæsonen, eller vælg et design i hvid, som vil være flot til sommerbrune ben i de varme måneder.

Western-tendensen lever fortsat i bedste velgående, så du kan også genbruge de seneste års cowboystøvler, der slutter omkring læggen.

Sommerstøvler i farver, western-stil og med chunky hæl
8 / 10
Sandaler med snører går igen på streetstyle fotos © Copenhagen Fashion Week
9 / 10

Sandaler med snører

En anden af sæsonens comeback-stjerner er sidste års snøresandal med hæl.

Sæsonens mest populære silhuet er – ikke overraskende – fra Bottega Veneta, men alle fra modehuse til highstreetkæder præsenterer bud på tendensen.

Med et par snøresandaler kan du let gøre din styling spændende ved at sno snørerne rundt om dine bukseben. Jo mere vidde, desto mere effektfuldt.

Sandaler med snører kan snoes om ankel eller ben
10 / 10
Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev