ankelkæde
© Anna Stokland

Souvenir fra badeferien skal nu bruges til hverdag

Sporty solbriller, bøllehatte og plateausko – 90'erne er i den grad tilbage. Men havde du regnet med, at dette smykke ville blive smart igen?

De fleste har efterhånden opdaget, at 80'erne og 90'ernes farverige univers har fået en gevaldig revanche i modebilledet anno 2018.

De frygtede haremsbukser, tasker i perler og plastik og spaghettistropper er tilsyneladene kommet for at blive – og nu får de selskab af endnu et bekendtskab fra fortiden: ankelkæden.

Som topmodellen Hailey Baldwin illustrerer kan smykket, som vi oftest forbinder med sandaler og badeferie, sagtens bruges, når vi ikke sopper i vandkanten. Tricket er at vælge en ankelkæde, som ikke skriger souvenirbutik på strandpromenaden, men i stedet har et mere eksklusivt og elegant look.

Se blandt andet de enkle og elegante ankelkæder fra Pilgrim, feminine og farverige fra Carré eller en model med vedhæng fra Ettika.

Når du tilsætter en ankelkæde til dit outfit, så husk at holde det enkelt – blå jeans, en T-shirt og et par sneakers eller stiletter er faktisk alt, hvad du har brug for.

ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF