© Anna Stokland / Boss SS21

Stilen, der redder enhver tøjkrise

Den minimalistiske og tidløse stil er en evig inspirationskilde, når tøjkrisen melder sig.

Spice Girls, plateausko, Venner, denim-overalls, Beverly Hills 90210 og højtaljede mom jeans – og selvfølgelig lavalamper og boomblastere. Det er blot nogle af de ting, som vi kender 90'erne for. Men de gode 90'ere er også kendt for deres minimalistiske, simple og chic mode, og derfor er det også en af de perioder, som vi altid kigger tilbage på for at finde stilinspiration.

Moden i 90'erne var nemlig karakteriseret ved sine minimalistiske, underspillede og ultra-enkle silhuetter, som aldrig går af mode, og som har været toneangivende for moden år efter år og sæson efter sæson – og inspirationen er også tydelig, når vi kaster et blik på nutidens catwalks hos blandt andre Hermès og Boss.

Håndplukket til dig

90'erne er også en sikker inspirationskilde, når du igen føler, at du ikke har én eneste ting i garderoben, som du kan tage på. Lad dig inspirere af nogle af periodens prominente stilikoner som Brooke Shields, Jennifer Aniston, Carolyn Besette-Kennedy, Kate Moss og Gwyneth Paltrow, og sammensæt et enkelt, men chic outfit med simple basics og et par enkelte velvalgte accessories. Tænk i nøgleord som tidløs, sofistikeret og less is more, og kig efter mærker som The Row, Prada og Boss for at efterligne stilen.

Nedenfor har vi udvalgt en række items, så du selv kan implementere 90'er-stilen i din garderobe.

Håndplukket til dig