Derfor skal du kende Zaras TRF-kollektion
© Zara

Ved du, hvad Zaras Trf-sektion betyder?

Der er særligt én grund til, at Trf er bedre end resten af Zaras udvalg

Du kender Zara, og du er muligvis også faldet over den spanske kædes Trf-sektion, men ved du egentlig, hvad de tre bogstaver dækker over?

Okay, Trf er forkortelsen for Trafaluc, hvilket faktisk ikke betyder noget som helst – det er bare navnet på sektionen. Men Trf er bestemt værd at stifte bekendtskab med, da Trf-kollektionerne koster endnu mindre end Zaras hovedkollektioner. Samtidig er Trf mere trendbaseret end de øvrige kollektioner, og sektionen rummer flere statement pieces, samt items med en mere vovet æstetik. I skrivende stund kan du blandt andet finde slogan T-shirts, oversized hoodies, kjoler og sæt med print, statement denim, quirky stiletter, og dad-sneakers.

Kollektionen var oprindeligt tiltænkt den yngre forbruger, hvorfor prisen er sat noget lavere end Zara Woman og Zara Basic, som er mærkets mere klassiske og tidløse kollektioner. Men Trf er gået hen og blevet det fortrukne sted for alle kvinder, der søger at eksperimentere med deres stil og afprøve trends uden at sprænge budgettet.

Vi har samlet vores favoritter fra Zaras nyeste Trf-kollektion.