Fremgangsmåde
Start med at forvarme ovnen til 180 grader. Smør derefter et ovnfastfad med lidt kokosolie (jeg brugte et på 20 x 20 centimeter) og fordel hindbær og æble i bunden af formen.
Tilsæt havregryn, chiafrø, hampfrø, vaniljepulver, bagepulver, kokossukker og salt i en skål, og bland det hele godt sammen. Fordel havregrynsblandingen i det ovnfaste fad ovenpå hindbær og æble.
Pisk æg og mælk sammen, og hæld den ud over havregrynsblandingen.
Lav toppingen ved at blande alle ingredienser sammen, og rør godt rundt, indtil det hele er dækket af honningen. Fordel toppingen ovenpå de øvrige ingredienser i det ovnfaste fad, og bag havregrøden i 35-40 minutter ved 180 grader.
Den er færdig, når den er let gylden i toppen, og al mælken er absorberet.
Servér den bagte havregrød lun og gerne med lidt frisk skyr eller lignende. Den kan også sættes på køl og nydes de efterfølgende dage, enten kold eller ved at opvarme den i ovnen igen (i portionsstørrelse, ikke hele fadet).
Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.
GÅ IKKE GLIP AF NOGET!