Fremgangsmåde
Start med at tilsætte cashewnødder, havregryn, vaniljepulver og salt til en foodprocessor og blend, indtil det er blevet til fint mel. Tilsæt derefter dadler, peanutbutter og kokosolie og blend igen, indtil du har en klæbrig og sammenhængende masse. Hæld cookie dough-massen over i en skål og sæt den til side.
Hak chokoladen groft, rør den ud i cookie dough-blandingen og form din cookie dough som ønsket. Jeg valgte både at lave cookie dough-bolde og cookie dough-klatter med et noget mere rustikt look. Når du har formet din cookie dough, skal den i fryseren i en times tid, og så er den klar til servering.
Opbevar dem på køl (helst frys) indtil de skal serveres. De kan spises direkte fra fryseren, så du behøver ikke tage dem ud i god tid.
Hver tirsdag vil du her på Costume Beauty finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com.