Fremgangsmåde
Bønnepasta:
Kog bønnepastaen efter anvisning på pakken.
Knæk de trævlede ender af aspargesene, og kassér dem.
Skyl aspargesene, og skær dem i stykker på cirka tre centimeter.
Kom de frosne eller afbælgede ærter i en skål sammen med aspargesene, og hæld pastavandet over, når det er færdigkogt.
Lad det trække her i to til tre minutter, og hæld derefter vandet fra.
Cashewcreme:
Kom cashewnødderne i en skål, dæk dem med vand, og stil dem til udblødning i køleskabet i mindst 8 timer.
Kassér vandet, og kom de udblødte cashewnødder i en kraftig blender sammen med alle de øvrige ingredienser.
Blend til saucen er helt jævn og cremet.
Vend pastaen med cashewcreme, asparges og ærter.
Anret det i to skåle, og pynt med frisk dild.
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.
FÅ DE LÆKRESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER