Fremgangsmåde
Skær avocadoerne over, og fjern stenene.
Er dine avocadoer er små eller mellem i størrelse, så er det nødvendigt at udhule dem en lille smule, så der er plads til ægget.
Smør derefter lidt af din favoritpesto på avocadoen, og tilføj et æg.
Du kan med fordel slå ægget ud i en skål, og så bruge en ske til at lægge ægget over i den udhulede avocado.
Det er lidt nemmere at styre ægget på denne måde, og så gør det heller ikke noget, hvis der er plads til hele ægget, da du selv styrer, hvor meget af hviden, der kommer med over i avocadoen.
Drys de fyldte avocadoer med lidt salt og peber.
Bag avocadoerne
Bag de fyldte avocadoer i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 15 minutter.
Sørg for at holde øje med avocadoerne, så de ikke får for meget.
Det er ret individuelt, hvordan man foretrækker sine æg, så det kan godt være, at du skal give dem lidt længere eller mindre tid i ovnen.
Servér dem lune og gerne med lidt finthakkede krydderurter og pistacienødder på toppen.
Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.
FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER