© Signe Moesby Leth / Amillionmiless.com

Lækker morgenmadsparfait med skyr og bær

Lav en sund og mættende morgenmad, der ligner en million - Costumes sunde bidragsyder giver dig opskriften her

Denne sunde parfait er et godt bud på en lækker morgenmad til de dage, hvor du har lidt ekstra tid til at forkæle dig selv. Den smager fantastisk, er dejlig nem at lave, og så er den fyldt med protein, fibre og antioxidanter, der holder dig mæt længe.

INGREDIENSER – 2 GLAS

400 g skyr

1 spsk akaciehonning

4 spsk groft kokosmel

1/2 tsk vaniljepulver (ikke vaniljesukker)

Honningristet müsli - færdigkøbt eller hjemmelavet

Blandede bær - friske eller fra frost

© Signe Moesby Leth / Amillionmiless.com

SÅDAN GØR DU

Start med at blande skyr, honning, kokos og vanilje. Tilsæt eventuelt mere honning, hvis du vil have det mere sødt.

Du kan sagtens bruge en færdiglavet müsli, men det er også super nemt at lave sin egen. Bare smelt lidt honning på en pande ved middel varme, tilføj havregryn og hakkede nødder, og rist det i cirka 10 minutter, indtil du har en sprød og let gylden müsli.

Begynd derefter at arrangere skyr, bær og müsli i to høje glas. Start med et lag skyr, derefter et lag med blåbær, hindbær og jordbær, og så et lag müsli. Gentag nu alle tre lag én gang til. De flere lag gør det nemmere at få lidt af det hele med på skeen, når man skal spise parfaiten.

I forhold til bærrene, så er de jo desværre ikke rigtigt i sæson nu, men man kan sagtens bruge dem fra frost. Husk da at tage bærrene ud i god tid, så de kan nå at tø op inden.

Hver tirsdag vil du på Costume.dk finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com.