Lækker og mættende forårssalat
Vi får lyst til at fejre forårets ankomst ved at lave denne sunde hummussalat, som er perfekt til både aftensmad og frokost
AfForårssalat
Denne lækre salat er både sund og mættende på grund af den fyldige hummus, og er en dejlig frisk forårsspise.
Den er perfekt som både tilbehør til aftensmaden eller til at tage med som frokost.
Psst ... Lav eventuelt salaten sammen med denne lækre og sunde pizza på grøntsagsbund

Ingredienser
Til 2 portioner:
100 g frisk spinat
2 dl kogt quinoa
1 moden avocado, i skiver
1 bakke solsikkespirer (eller andre spirer)
250 g cherrytomater, skåret i kvarte
2 dl ærter, friske eller fra frost
4-6 store spsk hummus, find en lækker hummusopskrift her
4 spsk ristede sesamfrø og mandler

Fremgangsmåde
Skyl og slyng spinaten grundigt, og fordel den i to skåle. Fordel portionsvist de øvrige ingredienser rundt langs kanten af skålen.
Placér hummusen i midten, og drys med ristede sesamfrø og mandler.
Servér salaten sådan, og vend ingredienserne sammen ved bordet, når den skal spises.
Vil du have salaten med som frokost, så læg hummussen i bunden af et stort glas med låg. Læg dernæst de øvrige ingredienser lagvist i glasset, og afslut med spinaten, der ellers vil falde sammen og blive trist og kedelig.
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.
FÅ DE LÆKRESTE OPSKRIFTER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER
