Fremgangsmåde
Start med at forvarme ovnen til 175 grader. Kog derefter quinoaen i henhold til anvisningerne på pakken, tilsæt grøntsagsbouillonen til det vand, du koger quinoaen i.
Imens quinoaen koger, kan du med fordel forberede de øvrige ingredienser til fyldet. Tilsæt bønner, majs, rødløg cherrytomater, salsa og krydderier til en skål, og bland det hele godt sammen. Når quinoaen er færdig tilsættes denne også til skålen, og det hele røres sammen.
Skær derefter peberfrugter over på midten, så du har to halve, og fjern frø med mere. Placér peberfrugterne i et fad smurt med en lille smule olivenolie, og smør også peberfrugterne let med en lille smule olivenolie indvendigt.
Tilsæt derefter fyldet til peberfrugterne, dæk fadet med stanniol, og bag dem ved 175 grader i cirka 45-50 minutter, til peberfrugterne er blevet møre (de skal gerne begynde at blive let brune i kanterne).
Top dem eventuelt med lidt revet ost, og bag dem et par ekstra minutter, til osten er smeltet. Servér gerne peberfrugterne med avocado, ekstra salsa, frisk koriander og finthakket rødløg.
TIP:
Hvis der bliver nogle fyldte peberfrugter til overs, så kan de nemt gemmes og genopvarmes for en nem og lækker aftensmad den følgende dag. Giv dem 15-20 minutter i ovnen i et overdækket fad.
Hver tirsdag vil du her på Costume Fit finde en ny, lækker og sund opskrift, leveret af Signe Moesby Leth, der blogger på Amillionmiless.com. Lær Signe bedre at kende her.