Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Drinks, bobler og champagne til nytår © Getty Images

De lækreste drinks og champagne-cocktails til nytår

Champagne og nytår går hånd i hånd, men hvorfor ikke også prøve en delikat drink? Vi har samlet de bedste opskrifter på nytårsdrinks, der vil imponere dine gæster

Drømmer om at imponere dine gæster med en velsmagende velkomstdrink, champagne eller cocktail på årets sidste aften?

Få et overblik over en stribe delikate nytårsdrinks, der vil sætte gang i festen.

Mango Hindbær Bellini

Er du vild med champagne-cocktails? Så er The Bellini lige noget for dig. Drinken blev oprindeligt opfundet af en bartender i Venedig, der navngav den efter renæssancemaleren Giovanni Bellini, fordi drinken mindede ham om en farve, kunstneren ofte benyttede sig af.

Her får du den i en version med mango og hindbær, som er velegnet til nytår med sine festlige bobler og den søde smag af kokossukker.

Find opskriften her.

Champagne Margarita

Du kunne formentlig den ikke-mousserende udgave af en Margarita, men tilsat bobler bliver drinken blot endnu bedre og særdeles velegnet til nytår.

Find opskriften her.

Champagne Mojito

Mojito er en drinksklassiker, som er elsket for den delikate smag af mynte, lime og rørsukker. Selvom Mojitoen er lækker i den originale version, klæder det også drinken at få champagne til fornavn. Nyd den perlende cocktail til forretten, eller mens I ser Dronningens nytårstale i fjernsynet.

Aperol Spritz

Sommerens absolut mest hypede drink er mindst ligeså velsmagende om vinteren. Lad Aperol Spritz blive en del af din nytårsaften, hvor den med fordel kan anvendes som velkomstdrink.

Find opskriften her.

Grapefruit Mimosa

Du kender måske Mimosa, men har du nogensinde smagt en variant med grapefrugt? Nyd den perlende drink, der med sin fine sarte farve passer perfekt til nytår.

Find opskriften her.

Pear and bubbles

I den måske lidt mere modne ende finder vi Pear and bubbles, der er en både forfriskende og velsmagende cocktail. Drinken er desuden et perfekt supplement til Dronningens nytårstale, når man efter klargørelserne kan sidde ned og slappe af.

Find opskriften her.

Pineapple Coconut Champagne Cocktail

Ananas og kokos er en sublim sammensætning. Denne boblende drink er både frisk og sød, og vil tilføre din nytårsfest lidt sydlandsk stemning.

Find opskriften her.

Moët Sunset Starlet

Franske Moët er en af verdens største champagne-producenter. Brug den dyre champagne til velkomstdrinken, og gem de prisvenlige bobler til sidst aftenen, hvor de færreste kan smage forskel.

Find opskriftenher.

Kombucha Champagne Cocktail

Kombucha-te er blevet populært for dets mange sunde fordele. Her bruges kombucha i en lækker champagne-cocktail, som gør teen noget mere festlig og oplagt til nytårsaften.

Find opskriften her.

Lemonade Mimosa With Blood Orange

Vi runder listen af med endnu en nyfortolkning af drinken Mimosa. Efter den tunge nytårsmad er det tiltrængt med en forfriskende drink, og Mimosa-lemonaden leverer varen.

Find opskriften her.