Fremgangsmåde
Jeg anbefaler at starte med at lave chokolade frostingen, så den kan stå på køl og få den rette konsistens imens du lave de raw cupcakes.
For at lave chokoladefrostingen, så tilsætter du helt enkelt alle ingredienserne til en foodprocessor og blender indtil du har en lækker cremet masse.
Dette tager normalt 3-4 minutters tid, hvis du har valgt at bruge cashewnødder, og op til 10-15 minutter, hvis du har valgt at bruge hasselnødderne.
Sørg for at skrabe kanterne ned flere gange undervejs, så det hele bliver ordentligt blendet. Når frostingen er færdig sættes den på køl, så den bliver nemmere at arbejde med.
Mens frostingen står på køl, kan du begynde at lave dine cupcakes ved at tilsætte mandlerne og havregrynene til en foodprocessor, og blende indtil de er finthakkede.
Tilsæt derefter resten af ingredienserne, og blend indtil du har en sammenhængende dej. Fordel dejen i 10 små cupcakeforme (dem i halv størrelse af normalen), og sørg for at presse dejen godt ned, så formen bliver helt udfyldt. Hvis du ikke har små cupcakeforme kan du eventuelt også bare lave en lille rawcake og så skære den ud i små stykker i stedet.
Når dine cupcakes er klar, så tager du frostingen ud og hælder den på en sprøjtepose, så du kan dekorere dine cupcakes. Jeg toppede også mine med lidt frysetørret hindbær.
Server gerne straks, og opbevar eventuelle rester i køleskabet indtil servering.