© Thefoodclub.dk

Lækre selleribøffer, der er nemme at lave

Spis dem på rugbrød, i sandwich, i burgere eller som erstatning for helt almindelige frikadeller af kød. De smager godt både lune og kolde

1. juli 2019 af Ditte Ingemann

Måltid til 4 personer

Ingredienser

500 g knoldselleri

3 stk. æg

8 spsk. rasp

1/2 bundt purløg

60 g parmesan, fintrevet

1 fed hvidløg

1 knivs. salt

1 knivs. peber

1 tsk. olivenolie

Sådan laver du lækre selleribøffer

1. Skræl og riv selleri medium groft.

2. Bland sammen med æg og rasp.

3. Hak purløg fint, og tilsæt sammem med parmesan.

4. Rør det hele godt sammen, og vend hvidløg, salt og peber i farsen.

5. Hvis farsen er for våd, så tilsæt mere rasp.

6. Varm en pande med olivenolie.

7. Form små, flade bøffer, og steg dem gyldne, ca. 5-6 min., på hver side. Pas på de ikke brænder på.

8. Server med skivede radiser og brøndkarse eller hvad du ellers ønsker.

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste