Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Thefoodclub.dk

Lækre selleribøffer, der er nemme at lave

Spis dem på rugbrød, i sandwich, i burgere eller som erstatning for helt almindelige frikadeller af kød. De smager godt både lune og kolde

Måltid til 4 personer

Ingredienser

500 g knoldselleri

3 stk. æg

8 spsk. rasp

1/2 bundt purløg

60 g parmesan, fintrevet

1 fed hvidløg

1 knivs. salt

1 knivs. peber

1 tsk. olivenolie

Sådan laver du lækre selleribøffer

Skræl og riv selleri medium groft.

Bland sammen med æg og rasp.

Hak purløg fint, og tilsæt sammem med parmesan.

Rør det hele godt sammen, og vend hvidløg, salt og peber i farsen.

Hvis farsen er for våd, så tilsæt mere rasp.

Varm en pande med olivenolie.

Form små, flade bøffer, og steg dem gyldne, ca. 5-6 min., på hver side. Pas på de ikke brænder på.

Server med skivede radiser og brøndkarse eller hvad du ellers ønsker.

Find her flere opskrifter fra The Food Club

Mere om Opskrifter? Få Costumes nyhedsbrev