
Lækre selleribøffer, der er nemme at lave
Spis dem på rugbrød, i sandwich, i burgere eller som erstatning for helt almindelige frikadeller af kød. De smager godt både lune og kolde
AfDitte Ingemann
Måltid til 4 personer
Ingredienser
500 g knoldselleri
3 stk. æg
8 spsk. rasp
1/2 bundt purløg
60 g parmesan, fintrevet
1 fed hvidløg
1 knivs. salt
1 knivs. peber
1 tsk. olivenolie
Sådan laver du lækre selleribøffer
Skræl og riv selleri medium groft.
Bland sammen med æg og rasp.
Hak purløg fint, og tilsæt sammem med parmesan.
Rør det hele godt sammen, og vend hvidløg, salt og peber i farsen.
Hvis farsen er for våd, så tilsæt mere rasp.
Varm en pande med olivenolie.
Form små, flade bøffer, og steg dem gyldne, ca. 5-6 min., på hver side. Pas på de ikke brænder på.
Server med skivede radiser og brøndkarse eller hvad du ellers ønsker.