Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader, og kom bagepapir på en bageplade.
Riv pastinak og gulerødder fint, kom dem i en skål og vend dem med æg og salt. Når det er fordelt godt tilsættes loppefrøskaller, og det vendes grundigt rundt. Lad det stå og samle sig i 5-10 minutter.
Spred det ud på bagepapiret, og form det til en rund pizzabund – brug gerne en dejskraber til hjælp.
Sæt pladen i ovnen, og forbag den i 15 minutter, eller til den er fast og gylden i kanterne.
Smør pestoen ud på bunden, og fordel peberfrugt, rødløg, champignoner og kylling på bunden.
Sæt rootzaen tilbage i ovnen, og bag den i yderligere 10 minutter.
Servér straks.
Maria Engbjerg er bidragsyder på Costume Fit, og hun vil friste med lækre og inspirerende opskrifter her på siden. Til dagligt blogger Maria på Vanloseblues.dk, hvor hun deler sin passion for sund og velsmagende mad. Lær Maria bedre at kende her.
FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER