© Sultne gutter

Vi elsker opskrifterne fra denne instagramprofil

.. og vi har fået lov at dele denne enestående pastaret, der kun tager 10 minutter at forberede. God 'matlyst' fra Sultne Gutter

© Sultne gutter

Pasta med salsiccia-sauce

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Ingredienser

  • 200 g rigatoni (eller en anden kort pasta)
  • 150 g rå salsiccia (italiensk pølse)
  • 2 stk. finhakkede fed hvidløg
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 dl fløde
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • 1 Nip salt
  • 1 Nip peber
  • olivenolie
  • fintrevet parmesan som topping

Fremgangsmåde:

  • Skær pølserne op og pres kødet ud på en varm stegepande med lidt olie.
  • Hak kødet i småstykker og gennemsteg det.
  • Tilsæt hvidløg og steg videre i et par minutter
  • Rør tomatpuré, hvidvinseddike og fløde i og lad kødsovsen småsimre.
  • Imens koger du pastaen i godt saltet vand. Når pastaen er 'al dente', rører du den i kødsovsen.
  • Tilføj basilikum og smag til med salt og peber.
  • Top med olivenolie og parmesan.

Enjoy!