Vi elsker opskrifterne fra denne instagramprofil

.. og vi har fået lov at dele denne enestående pastaret, der kun tager 10 minutter at forberede. God 'matlyst' fra Sultne Gutter

teaser sultne
© Sultne gutter
pasta
Undgå at slukke for skærmen

Pasta med salsiccia-sauce

Ingredienser

2 personer

Ingredienser

  • 200 g rigatoni (eller en anden kort pasta)
  • 150 g rå salsiccia (italiensk pølse)
  • 2 Stk. finhakkede fed hvidløg
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 dl fløde
  • 1 Håndfuld basilikumblade
  • 1 Nip salt
  • 1 Nip peber
  • olivenolie
  • fintrevet parmesan som topping

Fremgangsmåde:

  • Skær pølserne op og pres kødet ud på en varm stegepande med lidt olie.
  • Hak kødet i småstykker og gennemsteg det.
  • Tilsæt hvidløg og steg videre i et par minutter
  • Rør tomatpuré, hvidvinseddike og fløde i og lad kødsovsen småsimre.
  • Imens koger du pastaen i godt saltet vand. Når pastaen er 'al dente', rører du den i kødsovsen.
  • Tilføj basilikum og smag til med salt og peber.
  • Top med olivenolie og parmesan.

Enjoy!