10 ting du kan forkæle dig selv med dette efterår

Forkæl dig selv med neglelak, god musik, lun strik, en prisvindende film og fashionabel chokolade

Nail polish fra Essie til 125 kr. pr. stk. © Morten Andersen
1 / 10

Nail polish fra Essie til 125 kr. pr. stk.

Hyg dig indenfor i varmen med at lægge neglelak i en af efterårets mange flotte farver. Det eneste problem er: Hvilken farve skal man vælge?

Film: Somewhere © Fra Somewhere og Scanpix
2 / 10

Film: Somewhere

Glem alt om regn og blæst - tag en tur i biografen. Stilfulde Sofia Coppola (til højre) har instrueret og skrevet filmen Somewhere (billedet til venstre er fra filmen), der handler om skuespilleren Johnny Marco, der lever livet i Hollywood. Lige indtil den dag hans 11-årige datter dukker op. Filmen vandt tidligere i år hovedprisen Guldløven på filmfestivalen i Venedig. Sofia Coppola står også bag filmene The Virgin Suicides, Lost in Translation og Marie Antoinette. Somewhere har premiere torsdag 28. oktober.

Handsker fra Margit Brandt til 345 kr. © Morten Andersen
3 / 10

Handsker fra Margit Brandt til 345 kr.

Ingen grund til at fryse om fingrene - forkæl i stedet dig selv med et par flotte handsker.

Mens du venter på talentfulde og stilfulde svenske Lykke Lis andet album, der   udkommer næste år, kan du gratis downloade to sange, ”Get Some” og ”Paris Blue”, på http://www.lykkeli.com/get_s... © Scanpix
4 / 10

Mens du venter på talentfulde og stilfulde svenske Lykke Lis andet album, der udkommer næste år, kan du gratis downloade to sange, ”Get Some” og ”Paris Blue”, på http://www.lykkeli.com/get_s...

Sushi-dessert fra Summerbird til 198 kr. for 128 g. © Summerbird
5 / 10

Sushi-dessert fra Summerbird til 198 kr. for 128 g.

Prøv Summerbirds fashionable dessert - chokolade forklædt som Sushi. Helt uimodståelig for os, der både elsker sushi og chokolade.

Bluse fra Designers Remix Collection til 1.299 kr. © Morten Andersen
6 / 10

Bluse fra Designers Remix Collection til 1.299 kr.

Efterår er lig varme striktrøjer - og heldigvis er sæsonens musthave-item den korte striktrøje. Brug den til et viddeskørt, hvis du vil være feminin, eller over en gulvlang kjole, hvis du er til det rå.

Film: Lagerfeld Confidentiel © Lagerfeld Confidentiel
7 / 10

Film: Lagerfeld Confidentiel

Få et sjældent indblik i den legendariske designer Karl Lagerfelds arbejde og hverdag, når den hyggelige københavner-biograf Vester Vov Vov viser dokumentarfilmen Lagerfeld Confidentiel om Kejser Karl fra 15. november. Se mere på Vestervovvov.dk.

Bog: Jeg har set den gamle verden forsvinde - hvor er mine øreringe? Af Suzanne Brøgger til 299 kr. © Gyldendal
8 / 10

Bog: Jeg har set den gamle verden forsvinde - hvor er mine øreringe? Af Suzanne Brøgger til 299 kr.

Sæt dig godt til rette i sofaen, og bliv underholdt af Suzanne Brøgger. Hovedpersonen i den nye essaysamling Jeg har set den gamle verden forsvinde - hvor er mine øreringe?, fru Z, er træt af tidens middelmådighed og ønsker en bedre verden. Hun giver sig derfor til at skrive klagebreve til prinsen af Mogadonien. Et land, der deler navn med et sovemiddel, hvilket får fru Z til at sammenligne landet med Danmark. Bogen udkom 7. oktober.

Støvler fra Stine Goya til 3.200 kr. hos Stinegoya.com. © Stinegoya.com
9 / 10

Støvler fra Stine Goya til 3.200 kr. hos Stinegoya.com.

Sæt støvlerne sammen med en af efterårets korte lædernederdele og en kort striktrøje for et cool efterårslook.

Bog: Mini shopaholic af Sophie Kinsella til 299 kr. © Lindhardt og Ringhof
10 / 10

Bog: Mini shopaholic af Sophie Kinsella til 299 kr.

Nogle gange er det rart bare at slappe helt af med en letlæselig bog. Heldigvis har Sophie Kinsella, der står bag succesen Confessions of a Shopaholic, skrevet endnu en bog om Rebecca. Rebecca har selvfølgelig stadig ualmindelig svært ved at styre sin shoppetrang - især trangen til at købe mini-Dior-støvler til sin datter. Bogen udkommer 28. oktober.