© Vila

12 franskinspirerede fund til efteråret

Stjæl den cool Parisienne-stil fra top til tå med chikke nederdele og den populære baret

Efteråret er pludselig ankommet, og denne sæson bør du (once again) lade dig inspirere af den parisiske streetstyle, hvor de feminine og chikke silhuetter er dominerende.

Heldigvis er 'Vive la France' navnet på og omdrejningspunktet for Vilas helt nye kollektion, og her kan du se 12 af deres franskinspirerede musthaves. De viste items kan du finde på Vila.dk eller i din nærmeste Vila-butik.

© Vila

Stjæl stilen

Franske kvinder har i mange år været kendt for deres signaturstil, der er eftertragtet verden over. De er elegante på en tilbagelænet måde, som afspejles i deres simple og stilfulde tøjstil. Blandt de franskinspirerede items kommer du ikke udenom den klassiske lille hovedbeklædning baret eller den ternede frakke, som begge bliver store hit dette efterår – og som du kan shoppe herunder.

Tip: En ægte Parisienne overdriver aldrig make-uppen, men holder den naturlig og minimalistisk. Du kan dog oplagt gøre brug af den klassiske røde læbestift for at pifte looket op – og selvfølgelig tilføje en signifikant duft af parfume, hvis du vil gå all in.

Hvis du vil se flere af Vilas styles eller få inspiration til at sammensætte dit Parisienne look, kan du tage et kig i deres lookbook her.