2011's bedste nye butikker

Fra Christian Louboutin til Lala Berlin. Få et overblik over årets bedste nye butikker

© Christian Louboutin
1 / 11

Christian Louboutin

Sommeren 2011 stod i de røde sålers tegn. Christian Louboutin opfyldte nemlig en masse danske fashionistaers hede drømme og åbnede en butik på Grønnegade i København. Bag butikken står Marise Østergaard, som også har forkælet os med en Marc by Marc Jacobs-butik i både Århus og København.
Christian Louboutin, Grønnegade 6, København K.

© Acnestudios.com
2 / 11

Acne Archive

Acne til reducerede priser? Ja tak. I efteråret 2011 åbnede Acne Archive på Nørrebro i København. I butikken finder du masser af kollektionsprøver, klassikere fra tidligere sæsoner, accessories og second hand fra det cool svenske modehus.
Acne Archive, Elmegade 21, København N.

© Wood Wood
3 / 11

Wood Wood

I Århus' laidback latinerkvarter har Wood Wood åbnet butik. Foruden butikkens eget mærke, kan du også shoppe mærker som Opening Ceremony, Peter Jensen og New Balance.
Wood Wood-butikken i København har også fået ny adresse i år. Butikken er flyttet fra Krystalgade til Grønnegade.
Wood Wood, Guldsmedegade 22, Århus.

© Scanpix
4 / 11

Lanvin

I Chanels tidligere lokaler på Strøget i København har Birger Christensen åbnet en Lanvin shop-i-shop, hvor du kan shoppe det franske modehus elegante og chikke designs.
Lanvin, Østergade 38, København K.

© Stylepaste.com
5 / 11

Stylepaste

Du kender sikkert netbutikken Stylepaste, der har mærker som Acne, Carven, Ganni, Yvonne Koné, Line&Jo og Opening Ceremony. Indtil foråret 2011 havde Stylepaste også en fysisk butik i Viborg, men nu er det århusianerne, der nemt kan slå et smut forbi butikken. I marts flyttede Stylepaste nemlig ind på Volden 7.
Stylepaste, Volden 7, Århus.

© It's
6 / 11

It's

På Gothersgade lige ved Kongens Have i København er den lille accessory-butik It's åbnet. I butikken kan du finde tasker, sko og smykker fra mærker som Charlotte Olympia, The Row, Dannijo og Linda Farrow.
It's, Gothersgade 58, København K.

© Lala Berlin
7 / 11

Lala Berlin

Det cool berlinermærke Lala Berlin åbnede butik i København i midten af juli. Lala Berlin er nok bedst kendt for sine cashmere-tørklæder, men du kan også shoppe blandt andet cardigans og kjoler fra det tyske mærke.
Butikken breder sig over to etager på Gammel Mønt 19 i København K. Foruden Lala Berlin kan du også købe accessories fra parisiske Robert Clergerie og tasker fra engelske Angel Jackson.

Lala Berlin, Gammel Mønt 21, København K.

© Designers Remix
8 / 11

Designers Remix

Danske Designers Remix har åbnet en 270 kvadratmeter stor butik på Store Torv i Århus. Inspirationen til indretningen af butikken er hentet i Palais Royal (palads med have) i Paris, et af chefdesigner Charlotte Eskildsens yndlingssteder. Materialerne i butikken består blandt andet af industribeton, lyst skandinavisk træ og håndslebet stål med sølv- og guldoverflader.
Designers Remix, Store Torv 6, Århus.

© Dorthea Boon
9 / 11

Dorthea Boon

På Østerbro i København åbnede i juli en butik med mærker som Veronica B. Vallenes, Wackerhaus, Månestråle, Gestuz og Vero Moda Very. En god blanding af dyrt, billigt og midt imellem - lige som man kan lide det.
Dorthea Boon, Østerbrogade 150, København Ø.

© Monki
10 / 11

Monki

I 2009 åbnede den svenske highstreet-kæde Monki sin første butik i Danmark (i København). Siden da har den abeskønne svenske kæde åbnet flere butikker rundt om i landet - blandt andet i Aalborg, Århus og Hillerød. I 2011 har Monki også åbnet butik i Odense og på Strøget i København.
Monki, Vestergade 51, Odense & Monki, Frederiksberggade 34, København K.

© Scanpix
11 / 11

Ny butik i 2012

2012 tegner skønt. I starten af det nye år åbner den franske parfumerikæde Sephora nemlig deres første butik i Danmark - nærmere bestemt hos Illum i København. Og du kan godt glæde dig, for sammen med Sephora kommer sandsynligvis et væld af mærker, som vi ikke hidtil har kunnet få i Danmark. Den franske kæde plejer nemlig at forhandle blandt andet niche-dufte fra Fendi og Tom Ford og makeupmærker som Nars og Stila.

Er din nye yndlingsbutik ikke med på listen? Så tilføj den i kommentarfeltet nedenfor.