Få styr på outfittet til årets julefrokoster.
© Zara

6 flotte outfits til julefrokosterne

Glimmer, klassisk eller cool? Bliv klar til årets julefrokoster med et af disse 6 outfits.

Julefrokosterne nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør forberedelserne til det perfekte julefrokost-outfit. Har tøjkrisen allerede ramt dig, eller mangler du bare lidt inspiration?

Lige meget om du er mest til bukser, en kjole eller måske et matchende sæt, så redder vi dig herunder ud af tøjkrisen og har sammensat 6 flotte outfits med alt, hvad du skal bruge – og der er helt sikkert noget, der vil falde i din smag.

Det elegante outfit

Man går aldrig galt i byen med en elegant, sort kjole. Kombinér den med et par elegante, røde jule-sko og en fin taske, og hold varmen med en oversized blazer.

Det herre-inspirerede outfit

Habitsættet er en af denne sæsons største tendenser, som også er oplagt til julefrokosten. Brug blazeren lukket eller åbenstående med en hvid skjorte indenunder, og pift outfittet op med et par højhælede sko, nogle fine smykker og en smart taske.

Det cool outfit

Du kan sagtens bruge dine hverdags-jeans til festlige lejligheder. Pift dem op med en med en smart top, et par af de populære loafers og en fin taske.

Det klassiske outfit

Et par klassiske habitbukser og en hvid skjorte findes i næsten alles garderober og kan redde enhver tøjkrise. Fuldend outfittet med nogle fine smykker og et par af sæsonens sko-favoritter: de langskaftede støvler.

Glimmer-outfittet

Der er intet, der er mere festligt end glimmer og glitter, så hold dig ikke tilbage med glitteren, når du skal finde outfittet til julefrokosten. Glimmer, glitter og pailletter er et hit denne sæson, så der er masser at vælge imellem på butikshylderne. Hop for eksempel i et matchende sæt bestående af bukser og en overdel, og fuldend sættet med et par store øreringe og et par sandaler med hæl.

Det farverige outfit

Der er knald på farverne denne sæson, så hold dig ikke tilbage, når du skal finde outfittet til de kommende julefrokoster. Hop for eksempel i en blå kjole, og tilføj en bluse med print under for ekstra varme. Fuldend dit farverige outfit med en smart taske og et par af de populære støvler med tracksåler.